Клуні обіцяє засудити папарацці за фото його двійнят

29 липня 2017, 09:44

Американський актор Джордж Клуні та його дружина Амаль оголосили війну французькому виданню Voici, чиї фотографи примудрилися зробити знімки їхніх півторамісячних двійнят, Елли та Александра.

Кінозірка пригрозив журналістам судом, пише Ace Showbiz.

 Клуні погрожує фотографам судом

"Минулого тижня фотографи з журналу Voici залізли на наш паркан, видерлися на наше дерево та незаконно сфотографували наших дітей у нашому домі. Будьте певні – фотографи, агенція та журнал переслідуватимуться за усією суворістю закону. Цього вимагає безпека наших дітей", - сказав Джордж у своїй офіційній заяві.

Журнал на це відповів, що Джордж і Амаль є публічними особами, їхнє весілля у Венеції широко освітлювалося медіа, і їхні спільні фото на різних подіях теж бачить весь світ.

"Народження їхніх двійнят, Елли та Александра теж багато коментувалося, ними самими та їхніми сім'ями. Фото, опубліковані Voici у п’ятницю – це відповідь на вимогу публіки. Люди люблять Джорджа Клуні і багато років слідкують за історією його життя. Ці фотографії не наражають на небезпеку пана Клуні, його дружину чи їхніх дітей", - зазначив речник видання.

Як відомо, Джордж та Амаль стали батьками 6-го червня. Александр народився першим, він старший за сестру на дві хвилини.

Фото обкладинки Voici з сайту Ace Showbiz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів