Лоліта відповіла на критику: Ми, товстенькі, всі заміжні й у нас є секс

2 серпня 2017, 10:53

Російська співачка Лоліта Мілявська, котрій СБУ заборонила з'являтися в Україні, відреагувала на критику й розказала, для чого вона вийшла на сцену в обтислому напівпрозорому комбінезоні.

Поява артистки у дивному вбранні на фестивалі в Баку збурила мережу, та, схоже, саме на це й розраховувала Лола. А тим, хто "об**рає" її зовнішній вигляд, співачка записала відозвернення, розмістивши його в Instagram. Зокрема, Мілявська звернулася до блогерки Лєни Міро.

"Взагалі худі - вони дуже злі. Ми, товстенькі, всі заміжні й у нас є секс. Судячи з усього, у вас його давно не було. Тому що жінка, у якої є секс і коханий чоловік, який носить її на руках, не дозволяє собі випади на адресу людей видатних - моїх колег і Алли Борисівни зокрема", - заявила Лоліта.

Також артистка розповіла, навіщо взагалі показалася у майже прозорому вбранні.


"На останньому такті пісні я зняла накидку і сказала, що хочу залишитися останньою товстою артисткою в шоу-бізнесі, оскільки всі вже схудли. Це не більше ніж жарт, тому у кого немає почуття гумору, так у них своя реакція, а на що мені відповідати", - сказала Мілявська у коментарі "Говорит Москва".

розмістила фотожабу і сама отримала задоволення від цього", - додала вона.

Нагадаємо, напередодні на музичному заході у столиці Азербайджану Лоліта шокувала своїм виглядом. Артистка, тіло якої далеке від стрункості, вийшла на сцену у напівпрозорому комбінезоні.

Це викликало подив у користувачів Інтернет і на Мілявську одразу ж почали робити фотожаби.

Фото і відео Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів