Юрій Лоза про Менсона: Можна і в пику зацідити

4 серпня 2017, 09:46

Американському рокерові Мериліну Менсону, певно, тепер добряче гикається.

Порівнявши на київському концерті 2-го серпня Москву з "сучкою", він спричинив ефект виверження вулкану в соцмережах та ЗМІ, переважно російських.

Із приводу витівки епатажного артиста, звісно ж, уже висловив свою думку його авторитетний колега Юрій Лоза. Його цитує "Комсомольская правда", котра, до слова, тепер пише про Менсона "зірка", у лапках.

Зі слів Лози, шкода, що Мерилін Менсон спочатку виступив у Москві, а потім у Києві, а не навпаки. Мовляв, співак устиг заробити грошей, а тепер "крякає" на Росію. Автор безсмертного хіта "Плот" закликав організаторів концертів у подальшому ретельніше підходити до запросин іноземних зірок та перевіряти їх на русофобію.


"Погляньте на його думки, висловлювання, ставлення до нашої історії. Може, він уже сто разів обізвав росіян гівнюками. А ми всі розчепірилися і кличемо їх. Треба перевіряти всіх. Нащо сюди тягти негідників та всякий непотріб. Своїх артистів хоч греблю гати, а ми тягнемо всяке гівно. Русофобів пускати не можна", - заявив Лоза.

Ну все. Тепер Менсон у чорному списку Юрія Лози

На думку артиста, толерантність російських глядачів має межі.

"От якщо артист їх ображає, можуть і в пику зацідити. От я прийшов на концерт, а він мене недоноском вважає. Можна і в пику зацідити!", - пригрозив Юрій.

"Від сучки чую!", - публічно відповів американському артистові продюсер Йосип Пригожин, зазначивши, що Менсон відтепер утратив цілу країну, де були його шанувальники.

Не змовчав і скандальний російський депутат-гомофоб Віталій Мілонов.

"Менсон – кретин та ідіот, давайте не будемо звертати увагу на його слова. Він просто божевільний, котрий увійшов у екстаз. Якщо п’яний наркоман щось кричить на вокзалі – не треба брати це до уваги", - зазначив політик.

"Менсон – нецікава та неавторитетна людина. А тих, хто ходить на його концерти, переписати і на облік до психіатра. І буде лікар потім молоточком по коліну стукати – смикається чи ні", - порадив Мілонов, який вважає Мадонну "старою лицемірною дурепою".

Нагадаємо, скандальна заява Мериліна Менсона могла просто стосуватися "гучності" російської та української публіки на концерті.

Фото з Instagram Менсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів