Шінед О'Коннор налякала фанів розпачливим зверненням

8 серпня 2017, 14:05

Ірландська співачка Шінед О'Коннор записала моторошне відео, на якому вона плаче, жаліється на свою самотність та говорить, що психічні хвороби змушують її постійно думати про самогубство.

Крик про допомогу 50-річної зірки, опублікований на Facebook, дуже стривожив її шанувальників по всьому світі. Люди пишуть Шінед слова підтримки, пише The Independent.

Своє відезвернення О'Коннор записала в одному з готелів Нью-Джерсі.

"Я сама по собі, в моєму житті немає абсолютно нікого… Нікого, крім мого лікаря, мого психіатра – наймилішого чоловіка на землі, котрий каже, що я – його героїня – є це, бл…дь, єдине, завдяки чому я зараз лишаюся жива. Той факт, що я – його чортова героїня… і це сумно", - говорить співачка.


Шінед каже, що всім начхати на неї, навіть рідні люди ставляться до неї "мов до лайна", і що її самотність – то покарання за психічні хвороби, з якими вона бореться.

"Психічні хвороби в дечому схожі на наркотики, їм наср…ти на те, хто ти є. Так само, і це ще гірше, цьому тавру наср…ти на те, хто ти є… Я хочу піти (з життя) вже два чортових роки", - зізнається зірка.

Моторошне відео Шінед потім було видалане

"Три чортові хвороби зробили мене схильною до суїциду… Все моє життя обертається навколо того, щоби просто не вмерти", - каже вона.

Шінед запевняє, що налаштована боротися й надалі та не вбиватиме себе. Мета її відео звернення – помогти мільйонам людей, які страждають так само, як вона.

Трохи згодом на сторінці зірки з'явився пост, написаний кимось на її прохання. Шанувальників Шінед запевнили, що про неї піклуються, і що вона у безпеці.

Як відомо, в минулому О'Коннор неодноразово намагалася вкоротити собі віку. Від різних чоловіків зірка, котра чотири рази виходила заміж, має чотирьох дітей, двоє молодших іще підлітки.

Торік Шінед несподівано зникла, і її шукала поліція. А на початку цього року співачка втратила свою домівку - їй довелося продати її через фінансову скруту.

Нагадаємо, кілька років тому артистка шокувала татуюваннями на обличчі.

Відео з Facebook О'Коннор

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів