Шинейд О’Коннор зробила тату на обличчі. ФОТО

12 вересня 2013, 10:18

Ірландська співачка Шинейд О’Коннор зробила собі татуювання на обличчі.

Ексцентрична зірка виколола на своїх щоках ініціали чоловіка. Схоже, в цей спосіб 46-річна артистка, яка чотири рази виходила заміж, заявила світові про своє нове кохання.

Про це пише "The Daily Mail".

На обличчі Шинейд тепер є літери "B" та "Q". На своєму офіційному сайті О’Коннор розшифрувала, що вони означають.


Шинейд виколола на собі ініціали нового кохання?

"Брендан Квінлан…"Це те, що воно є" Un ange passé (французький вислів, що означає несподівану, незручну паузу)", - такий запис з’явився на сайті співачки під заголовком "Тату на обличчі".

Хто такий цей Брендон, і що він означає для зірки, яка наважилася поставити на собі "тавро" з його ініціалами – поки що лишається загадкою.

Звісно ж, ці тату для Шинейд стали далеко не першими.

Нещодавно співачка виколола в себе на правиці рядок із пісні Боба Марлі: 'The Lion of Judah shall break every chain". На лівиці зірки з’явилася фраза "King of kings, Lord of Lords, Earth's rigthful ruler". Вона могла б свідчити про приналежність Шінед до растафаніанства, якби на грудях зірки не був виколотий Ісус.

Свого часу О’Коннор пояснювала, що зображення на її тілі зовсім не обов’язково мають вказувати на її релігійні переконання.

"У мене на тілі купа релігійного лайна: раста, католицького, індуїстського, мусульманського, єврейського", - поділилася співачка, зазначивши, що татуювання сприяють її творчій концентрації.

Прінтскрін з сайту "Рeople"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів