Трампа потроллили надувною куркою. ФОТО

10 серпня 2017, 14:35

Президент США Дональд Трамп отримав неприємний сюрприз: коло самого Білого дому з'явилася інсталяція на його честь – велетенська надувна курка з характерною чуприною.

Автор "подаруночка", режисер-документаліст Таран Сінх Брар у такий спосіб вирішив донести до американського керманича, що вважає його "слабким та неефективним лідером".

Так він пояснив свій вчинок USA Today.

"Він надто переляканий, щоби оприлюднити свою податкову звітність, надто наляканий, щоби виступати проти Володимира Путіна, і кокошиться перед Північною Кореєю", - сказав Сінх Брар.


Цікаво, що встановлення курки було цілком законним. Режисер отримав необхідні дозволи в Управління національних парків та у спецслужб. Зі слів Тарана, зазвичай найвищий об’єкт, який дозволяється встановлювати неподалік від Білого дому – це різдвяна ялинка, але для "курки Дона" зробили виняток.

Нагадаємо, навесні соцмережі заінтригували дивні червоні спалахи в вікнах Білого дому, яким інтернет-користувачі заходилися вигадувати пояснення: прибульці прилетіли по Трампа, Меланія подає сигнали SOS тощо. Та виявилося, що то були відблиски від вогників машини швидкої допомоги, що проїжджала неподалік.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів