Путін осідлав Трампа, Меркель закотила очі: гіфки і меми про Саміт G20

8 липня 2017, 16:04

У Гамбурзі 7-8-го липня відбувається Саміт G20, на якому, зокрема, відбулася перша зустріч президентів США та Росії, Дональда Трампа та Володимира Путіна.

Ця подія стала темою мемів, жартів і фотожаб. А ще соцмережі порвала на клапті німецький канцлер Ангела Меркель та її кумедні вирази обличчя.

Як пише сайт Heavy, у мережі жартують про сексуальну напругу, яка стояла між Путіним і Трампом. А ще припускають, що забудькуватий американський керманич завтра й не згадає, що зустрічався з російським колегою.

Фанатам серіалу "Картковий будинок" здалося, що таке вони вже десь бачили.


"Зустрівся з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Пройшло не надто добре. Мені складно поважати жінку, яка НІКОЛИ не брала участь у конкурсі краси", - на думку інтернет-дотепників, міг би сказати Дональд Трамп.

А фото, зроблене під час рукостискання Трампа і Меркель, вважають у соцмережах, гідне того, щоби його відтворили у воску в Музеї мадам Тюссо.

Та ще більшим хітом став знімок, на якому пані Ангела немовби закрила очі долонями. Люди заходилися вигадувати контекст:

"Я винайшов Інтернет" - "Ні, не ти" - "Я можу бачити крізь цегляні мури" - "Ні, не можеш" - "У мене є 14 живих динозаврів" - "Будь ласка, зупинися";

"Ні, тільки не ти знову! Я не можу витримати твій рівень тупості!";

"Я не можу знайти свій готельний номер. Можна нам із Меланією пожити з тобою?", - і це ще далеко не всі смішні версії.

І наостанок, вишенька на тортику, інтернет-користувачі в захваті від того, як Меркель закотила очі, говорячи з Путіним.

А з цим фото гучно зганьбилися російські пропагандисти, які домалювали свого керманича в коло сильних світу цього

Нагадаємо, два роки тому, під час Саміту Великої сімки, Ангела Меркель та тодішній президент Америки Барак Обама теж добряче повеселили соцмережі.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів