Хьорд і Маск зробили спільну заяву щодо своїх стосунків

12 серпня 2017, 11:11

Схоже, актриса Амбер Хьорд та мільярдер Ілон Маск докладають аж занадто зусиль, щоби переконати світ у тім, що їхній розрив після року стосунків був мирним та дружнім.

Спершу і він, і вона написали про це в Instagram. А тепер колишня пара зробила спільну розлогу заяву для преси. Її наводить US Magazine.

"Прочитавши нещодавні статті про наші стосунки, ми би хотіли висловитися самі. Відстань для наших стосунків виявилася надто тяжкою, бо ми не могли багато часу проводити разом. У всіх стосунків, звісно ж, є підйоми та падіння", - заявили 31-річна Амбер та 46-річний Ілон.

 Амбер та Ілон старанно переконують, що розійшлися по-дружньому

Вони вкотре підкреслили що відчувають одне до одного глибоку повагу, і що їх засмутило б, якби в когось склалося інше враження.

"На завершення, варто врахувати, що коли йдеться про відносини відомих людей, усі події перебільшуються і драматизуються, хочеться того цим людям або ні (а нам однозначно не хочеться). Насправді ж це просто звичайні стосунки, на які всі дивляться через гігантське збільшувальне скло", - підсумували Хьорд та Маск.

До слова, вже після того, як Хьорд та Маск підтвердили свій розрив, їх бачили разом - за ідилічним сніданком о 7:30 в одній із кав'ярень у Голд-Кост, пише MTV Australia.

Зі слів одного зі співробітників закладу, пара трималася за руки та навіть цілувалася.

Як відомо, про роман засновника PayPal та екс-дружини Деппа стало відомо під час її шлюборозлучного процесу  з останнім. Батько Хьорд зізнався журналістам, що дочка дуже хоче стати дружиною багатія.

Подейкували, ініціатором розриву став саме Маск, після того, як дізнався про свою подругу дещо погане.

Фото з Instagram Хьорд 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів