Джонні Депп: Хьорд хоче розтягти свої 15 хвилин слави

4 січня 2017, 12:01

Американський актор Джонні Депп вважає, що, жаліючись на нього судові, екс-дружина Амбер Хьорд просто намагається подовше побути в центрі уваги ЗМІ.

Цю думку висловили адвокати Деппа. Із їхньою заявою ознайомилося видання "E! Online".

"Її звернення (до суду) є не лише очевидною спробою розтягти її 15 хвилин слави, а й марнуванням обмеженого часу та ресурсів суду…", - зазначили представники Джонні.

Як відомо, мається на увазі скарга Хьорд, яку актриса подала на початку грудня. Вона звинуватила свого екса в тім, що він досі не почав виплачувати їй грошову компенсацією, не поділився меблями та не віддав документів на авто. Амбер вимагала, щоби суд офіційно змусив Джонні прискоритися.


Депп вважає, що скандальне розлучення з ним для Хьорд - її 15 хвилин слави

"Я налаштована на швидке вирішення цих питань, щоби я змогла розлучитися з Деппом. На жаль, складається таке враження, що Джонні та його радники хочуть подовжити цю справу, і це спосіб покарати мене… Джонні запізнюється з вирішенням цих питань. А я хочу моє життя назад. Я хочу бути розлученою вже зараз", - запевнила Амбер.

Нагадаємо, зі свого боку, Депп наполягає на тому, щоби Хьорд дала 100 тисяч доларів на гонорари адвокатам.

Як відомо, наприкінці літа актори домовилися, що Джонні платить Амбер 7 мільйонів доларів, а вона відкликає свої звинувачення в побиттях. Актриса, котра пробула заміжньою за Деппом 15 місяців, наполягає, що для неї справа тут зовсім не в грошах, адже все, до копійчини, вона збирається віддати на благодійність.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів