Уотсон, Сайрус та Maroon 5 стали вибором тінейджерів

14 серпня 2017, 10:15

13-го серпня в Лос-Анджелесі роздали премії Teen Choice Awards.

Серед тих, хто став вибором підлітків цього року, актриса Емма Уотсон, співачка Майлі Сайрус та бойзбенд Maroon 5.

Емму обрали "Найкращою драматичною акторкою" ("Сфера"). Вона ж виборола нагороду в номінації "Найкраща акторка фентезі-фільму" ("Красуня та чудовисько).

Емма Уотсон стала "Найкращою актрисою"

Про це повідомляє E! Online.


"Найкращими акторами екшн-фільму" стали Ґал Ґадот і Кріс Пайн, які зіграли в картині "Диво-жінка".

Кріс Претт і Зої Салдана перемогли в номінації "Найкращі актори науково-фантастичного фільму", за роль у фентезі-стрічці ("Ваяна") нагородили Дуейна "Скелю" Джонсона, а "Найкращим актором драматичного фільму" став Кіан Лолі.

Кріс Претт теж серед переможців

У жанрі комедії найбільше голосів підлітків набрали Зак Ефрон та Еллен ДеДженерес, котра також стала найвидатнішою телезіркою року.

"Найкращими телеакторами" стали Люсі Хейл і Коул Спроус, а нагороди за ролі в науково-фантастичних або фентезі-серіалах отримали Ділан О'Брайєн ("Вовченя") та Кет Грехем ("Щоденники вампіра".

"Найкращими артистами" тінейджери обрали Аріану Гранде та Гаррі Стайлза – він також виявився найкращим серед рок-виконавців. "Найкращим гуртом" стали Fifth Harmony. Келвін Харріс став найкращим у категорії електронної й танцювальної музики.

Аріану Гранде підлітки обрали "Найкращою артисткою"

Бейонсе перемогла всіх у категорії хіп-хопу та R&B. Її колегу Майлі Сайрус, котра не змогла бути присутня на церемонії – як пояснила сама зірка в Instagram, через свій щільний графік – нагородили відзнакою "Безумовний вибір". Колектив Maroon 5 отримав "Нагороду десятиліття".

"Найкращою танцівницею" стала 14-річна Медді Зіглер, юна зіронька відеокліпів Sia.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів