Екс-"перчинка" Мел Бі знімала на відео секс свого чоловіка з іншою?

14 серпня 2017, 14:53

Проти британської співачки Мелані Браун (Белафонте), котра зараз скандально розлучається зі своїм чоловіком Стівеном, подали черговий позов.

Колишня няня дітей зірки, Лорейн Жиль звернулася до суду з протестом проти наклепу, котрий буцімто зводить на неї Мел Бі.

Текст позову про захист честі та гідності вмістився на 128 сторінках, пише The Daily Mail.

Зокрема 26-річна Лорейн вирішила повідомити судові, що впродовж семи років  мала секс із Мелані. Натомість у ліжко зі Стівеном лягала виключно тоді, коли цього хотіла сама артистка.

"Ми з Мелані час від часу займалися сексом, іноді займалися сексом кілька разів на тиждень", - розказала Жиль.

Позивачка підкреслила, що ніколи не злягалася зі Стівеном без відома його дружини та не була від нього вагітна.

 Мел Бі підкладала няню своїх дітей під свого чоловіка?

"Ми зі Стівеном займалися сексом лише тоді, коли Мелані давала Стівенові та мені такі інструкції. Або тоді, коли сама Мелані запрошувала свого чоловіка приєднатися до нас у спальні, тоді Мелані часто виконувала обов'язки відеооператора та записувала наш секс або сама брала участь у сексі втрьох", - засвідчила колишня няня.

"Мері Попінс" запевнила, що їй було "дуже некомфортно", коли її знімали, і її турбує, що те секс-відео, яке пара досі зберігає на своїх телефонах, може опинитися в мережі.

Жиль визнає, що Мел Бі помогла їй організувати аборт, проте завагітніла вона не від Стівена. Лорейн пояснила, що довірила свою проблему Мелані виключно як подрузі.

Ціль позову колишньої няньки – щоби співачка "дала їй спокій" та перестала "поширювати брехні", через які Лорейн стала мішенню для образ та погроз у мережі.

"Я дуже стараюся лишити позаду минуле та стосунки з Мелані. Я просто хочу, щоби вона виявляла до мене таку саму повагу, яку виявляла до неї я упродовж минулих семи років", - зазначила Жиль.

Нагадаємо, сама Мелані стверджує, що це Стівен силував її до сексу втрьох, а ще бив її та знущався. Нещодавно ж чоловік відсудив у зірки подружні аліменти.

Фото з Instagram Мел Бі 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів