Перрі та Блум намагаються "склеїти" свої стосунки – джерела

15 серпня 2017, 13:13

Подейкують, співачка Кеті Перрі та актор Орландо Блум, хоча й розійшлися цієї весни, але не перестали кохати одне одному.

Витримавши паузу, пара намагається "склеїти" свої відношення та вирішити протиріччя, котрі заважали їм бути разом.

І те, що днями Кеті й Орландо заскочили в обіймах одне одного – дуже добрий знак. Про це пише Contact Music із посиланням на E! Online.

"Розійшовшись, вони ніколи не обривали спілкування. Вони просто зробили перерву, бо на той час то було найкраще, що вони могли зробити, (але тепер) вони знову бачаться", - повідомив інформатор видання.

 Перрі та Блум досі кохають одне одного

"Кеті та Орландо хочуть, щоби цього разу в них вийшло, тож працюють над тим, щоби склеїти свої стосунки. Вони дуже добре поговорили, і тепер ліпше розуміють, що їм потрібно. Час покаже, але поки все виглядає дуже позитивно", - додало джерело.

Зі слів співрозмовника видання, з'являючись разом на публіці, зірки усвідомлювали, що це помітять та почнуть обговорювати, і проти не були.

"Вони кохають одне одного, і ніколи не переставали кохати", - зазначив інформатор.

Подейкують, однією з основних причин, чому Перрі та Блум розірвали свої стосунки, стало бажання 32-річної співачки створити сім'ю, до чого її бойфренд не був готовий. Адже в Орландо за плечима вже є одне розлучення і підростає син від Міранди Керр.

Зі слів джерела, Перрі вирішила, що не хоче більше "марнувати час", і те, що Блум був не готовий перейти до серйознішої фази відносин, стало для неї останньою краплею.

Як відомо, Кеті теж була заміжня, але будучи дружиною коміка Рассела Бренда саме вона була не готова народжувати, і пара розлучилася в 2011-му, після року шлюбу.

Нагадаємо, нещодавно Орландо Блум заявив, що хоче мати ще діточок, от лише знайде "милу, добру й гарну" жінку.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів