Бандерас, Лопес та інші про теракти в Барселоні: Світ потребує групових обіймів

18 серпня 2017, 15:01

Звістка про страшні теракти в Барселоні, що забрали життя щонайменше 13 осіб, шокувала весь світ. Зокрема свій гнів та смуток висловили відомі люди, написавши емоційні пости в соцмережах.

"Зливаюся в обіймах із Барселоною", - написав Антоніо Бандерас.

"Шлю багато любові та миру великому місту Барселона та його прекрасним людям", - зазначила Дженніфер Лопес.

Багато зірок, серед яких Арнольд Шварценеггар, Ґал Ґадот, Еллен ДеДженерес, Пенелопа Крус, Алісса Мілано, Кріштіану Роналду, Міллі Боббі Браун, Ідіна Мензель, Еллен Помпео та Сара Рамірес також висловили свій жаль із приводу трагедії та побажали каталонцям бути сильними.


Que tristeza. #barcelona

Допис, поширений Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) Сер 17, 2017 о 11:01 PDT

"Моє серце крається через усіх, хто постраждав вналідок сьогоднішньої трагедії в Барселоні. Світ зараз потребує групових обіймів. Більше любові та спвчуття", - попросила зірка "Сутінків" Ешлі Грін.

Перша пара США, Дональд та Меланія Трамп теж написали про Барселону в Twitter.

"Думки та молитви з Барселоною", - запевнила Меланія, а її чоловік наголосив, що Америка зробить усе, що знадобиться, щоби допомогти Іспанії.

"Ми з Мішель думаємо про жертв та їхні родини в Барселоні. Американці завжди будуть поруч із нашими іспанськими друзями", - написав Барак Обама, добавши "обіймаю" іспанською мовою.

Нагадаємо, ввечері 17-го серпня террорист спрямував мікроавтобус у натовп людей у центрі Барселони. Пізніше автомобіль так само наїхав на пішоходів у місті Камбрільс.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів