Інсайдер розказав про "дорослі та стабільні" стосунки Ріанни з мільярдером

21 серпня 2017, 15:33

Подейкують, роман барбадоської співачки Ріанни та красеня-мальярдера з Саудівської Аравії Хассана Джаміля триває, просто парочка воліє уникати уваги широкого загалу.

Грошей у Хассана на те, щоби забезпечити коханій відсутність стресів та не осоромити свою родину таблоїдними публікаціями, не бракує.

Про це розказав інформатор Contact Music.

"Хассан – дуже закрита людина, особливо коли йдеться про його любовне життя. Він жодним не бажає осоромити свою родину, як це було би, коли кожен би його крок освітлювався таблоїдами, чи він став би героєм якоїсь публічної драми", - зазначив співрозмовник сайту.


Ріанна нарешті подорослішала?

Ріанна дуже задоволена тим, що їм із Хассаном вдається розвивати свої стосунки не під прицілом камер, як це було під час її роману з Крісом Брауном.

"Після того, через що вона пройшла із Крісом, вона не хоче мати ще один показовий, публічний роман – їй подобається той факт, що Хассан не бажає бути в центрі уваги чи бути відомим, що між ними немає суперництва, він дає змогу їй бути зіркою і сяяти", - пояснило джерело.

"Хассан дуже відрізняється від інших хлопців, із якими зустрічалася Ріанна, і у них справді дорослі стосунки, без дешевих ігор та драм. Хассан дає Ріанні всю свободу, якої вона бажає, але й дає стабільність стосунків, і це найкраще з обох світів, і Ріанні це дуже до вподоби", - підсумував інсайдер.

Нагадаємо, про стосунки Рірі з мільярдером стало відомо в червні, коли папарацці все ж підловили їх за гарячими поцілунками та пестощами на іспанській віллі.

Як відомо, репер Кріс Браун днями заявив, що не лише він бив Ріанну, а й вона його теж добряче лупцювала.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів