Кріс Браун розповів про стосунки з Ріанною: Вона била мене, я бив її

16 серпня 2017, 10:15

Американський репер Кріс Браун, який у 2009-му році отримав п'ять років умовно за побиття своєї дівчини, співачки Ріанни, розповів, що сталося між ними того фатального дня.

Зі слів скандального артиста, Рірі вдарила його перша.

Про їхні стосунки, в яких він почувався "довбаним чудовиськом", Браун розказав у документальному фільмі "Кріс Браун: Ласкаво просимо в моє життя". Про це пише People.

Як пригадує Кріс, йому було 15, а Ріанні 16, коли вони познайомилися в нью-йоркській школі. Вони закохалися одне в одного, та незабаром дівчина перестала довіряти Брауну, коли взнала, що він збрехав їй відносно того, чи мав раніше сексуальні стосунки.


"Після того вона мені просто більше не вірила. Після того все покотилося шкереберть, бo було багато сварок, а також бійок. Обопільних. Ми били одне одного. Вона била мене, я бив її…", - заявив Браун.

Молодим артистам ніяк не вдавалося втриматися від розпускання рук, а виходячи на сцену, вони замазували свої подряпини та синці косметикою.

Кріс Браун стверджує, що Ріанна теж його била

Та одного вечора в лютому 2009-го року, коли Кріс та Рірі повернулися додому з вечірки з нагоди "Греммі", все зайшло надто далеко. Співачка знайшла у його телефоні смску, через яку запідозрила бойфренда в зраді.

"Вона виходить із себе, вона кидає телефон. "Я ненавиджу тебе." Починає бити мене...", - пригадав Браун.

"Пам'ятаю, що вона спробувала копнути мене, але тоді я дійсно її вдарив, кулаком, ударив її. Я розбив їй губу. Коли я то побачив, я був у шоці. Подумав, бл…дь, якого дідька я її вдарив?.. Далі вона плюнула мені в обличчя. Виплюнула кров мені в обличчя, і це розлютило мене ще більше", - зізнався артист.

Сварка тривала, і Кріс хотів було поїхати, але Ріанна відібрала в нього ключі від машини та вдала, ніби викидає їх у вікно.

"Я вилажу з машини і шукаю ключі, і хтось кричить, і вона кричить зі своїх дверей: "Поможіть, він намагається вбити мене", - розповів Браун.

Зі слів Кріса, тепер, багато років по тому, коли він дивиться на фото побитого обличчя Ріанни і не вірить, що міг таке зробити.

"Я дивлюся на те фото, і це ніби не я, братику, це не я. До цього дня я ненавиджу те, що тоді зробив. Це переслідуватиме мене довіку", - сказав він.

Нагадаємо, крім умовного терміну, суд призначив Крісові Брауну півроку виправних робіт та заборонив спілкуватися з Ріанною. Та в 2012-му році артисти помирилися і навіть деякий час були разом.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів