"Вагітну" Кейт Міддлтон госпіталізували – ЗМІ

27 серпня 2017, 09:55

Подейкують, британський принц Вільям та герцогиня Кетрін Міддлтон незабаром повідомлять світові радісну новину: в них буде третій малюк. Проте вагітність поки що не надто легка.

За словами джерел Celeb Dirty Laundry, днями Кейт навіть госпіталізували. Вона провела ніч в одній із лондонських лікарень, імовірно, через сильний токсикоз, від якого вона потерпала й під час своєї першої вагітності.

Про це пише Ace Showbiz.

Як свідчать інформатори, Кейт було дуже зле. Глядіти Джорджа і Шарлотту, котрі поки не знають про майбутнє поповнення в родині, лишилася Керол Міддлтон, теща принца Вільяма.


У принца Вільяма з Кейт буде третя дитинка?

"Вільям і Кейт не можуть дочекатися, щоби розповісти Шарлотті та Джорджу, що в них буде брат чи сестра. Вони гадають, що Шарлотта надто мала, щоби сповна це зрозуміти, але 4-річний принц Джордж дуже цій новині зрадіє", - зазначив співрозмовник видання.

"Їм подобається імя Едвард або Джеймс для хлопчика та Ізабелла чи Олівія для дівчинки", - додало джерело.

Нагадаємо, про третього малюка, якого їм із Вільямом доведеться завести, Кейт пожартувала під час нещодавнього офіційного візиту до Польщі, де парі подарували іграшку для немовлят.

Як відомо, про першу та другу вагітності Кейт Міддлтон свого часу першою розбовкала пресі її приятелька Джессіка Хей, і обидва рази не збрехала. Поки що нових сенсаційних заяв від цієї жіночки ЗМІ не надходило.

Фото з Instagram Кенсингтонського палацу

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів