Стало відомо, якої статі дитину народять Весту і Кардашян - ЗМІ

7 вересня 2017, 15:18

Репер Каньє Вест і його дружина-телезірка Кім Кардашян, схоже, таки стануть батьками втретє. А допоможе їм у цьому сурогатна матір.

Про те, що інша жінка нарешті завагітніла й виношує маля для зіркової пари, повідомляє журнал People.

А TMZ з власних джерел довідалося про стать майбутньої дитини - це буде дівчинка.

"Вся сім'я перебуває на місяці від щастя. Кім шукала сурогата протягом декількох місяців, перш ніж знайшла ідеальну кандидатку", - розповів інформатор.


Кажуть, Вест і Кардашян звернулися до спеціального агентства, яке допомагає парам знайти жінок, що виносять їм дитину.

Кім таки не наважилася вагітніти сама?

"Вони (Кім і Каньє) хочуть, щоб все було ідеально, і щоб дитина була надзвичайно здоровою. Вони не хочуть будь-яких ускладнень, і Кім забезпечує суротагній матері ідеальний режим харчування та дієту, щоб усі знали, що саме дитина споживає до народження", - додало джерело.

Журналісти довідалися, що маля реперу й зірці телешоу виношує 20-річна афроамериканка. Жінка буцімто вже має двох власних синів.

Очікується, що новий нащадок Кардашян-Веста народиться наприкінці січня.

Нагадаємо, це вже не вперше ЗМІ поширюють чутки про те, що чергову дитину для 36-річної Кім і 40-річного Каньє виношує сурогатна матір.

Але зіркова пара не поспішає підтверджувати цю інформацію. Єдине що точно відомо, так це, що Кардашян і Вест мріють про ще одну дитину. Але в Кім є певні гінекологічні проблеми й чергова вагітність може обернутися трагедією.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів