Аністон виставила груди й розповіла про оздоровчу мрію. ФОТО

15 вересня 2017, 11:32

Голлівудська актриса Дженніфер Аністон ненавидить сонцезахисні креми, але дуже любить засмагати.

А ще зірка "Друзів" під час заручин із Джастіном Теру переймалася через манікюр. Про це Аністон розповіла в інтерв'ю Harper’s Bazaar. Власне, Дженніфер стала запрошеною зіркого жовтневого номера видання й знялася у спокусливій фотосесії.

"Коли Джастін освідчився мені й вдягав обручку на мій палець, я така: "От гівно, тепер мені доведеться робити манікюр", - згадує жартома акторка, яка не любить чекати, поки висихає лак на нігтях.

Аністон у всій красі

А ще Аністон побідкалася, що їй досить важко вправлятися зі своїм волоссям в домашніх умовах.


"Ця проклята стрижка від Кріса Макміллана (особистий перукар актриси). Щоразу виходячи від нього думаю: "Це найкраща зачіска". А тоді, після миття голови вдома: "О, Боже, що це таке?". Мені треба щось таке, щоб моє волосся не перетворювалося на грецьку мочалку", - зауважила Джен.

Акторка дуже любить засмагу

Зірка також визнає, що одержима вітамінами й постійно слідкує за новинками. Аністон фактично "інвестує" у своє здоров'я, тому мріє відкрити власний оздоровчий центр.

"У мене є фантазія, в якій я маю прекрасний центр з усіма цими процедурами обгортання, зайняттями медитацією та кафе зі стравами, які є більш здоровими версіями смачних рецептів. Я працюю над цим у своїй голові", - додала вона.

А ще Дженніфер одержима вітамінами

Також Дженніфер, котра має грецькі коріння, обожнює засмагу: "Це приносить мені багато щастя, коли я отримую вітамін D".

Проте зірка змушена була перейти на засмагу в солярії, оскільки має алергію на сонцезахисні креми.

Нагадаємо, нещодавно Аністон зізналася, що чоловік тирить її шампунь.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів