Хвора Lady Gaga відклала турне Європою й звернулася до фанів: Я борець

18 вересня 2017, 15:18

Американська співачка Lady Gaga через сильний біль змушена тимчасово відмовитися від улюбленої справи - виступати перед прихильниками. Зірка відклала гастролі Європою через серйозні проблеми зі здоров'ям.

Про свої фізичні та емоційні відчуття Gaga написала в Instagram.

"Я завжди була чесною щодо моїх фізичних та психічних проблем. Витратила роки на пошуки їхньої суті. Це складно і важко пояснити, і ми намагаємося зрозуміти це. Коли я стану сильнішою, коли я буду готова, то розповім вам свою історію більш глибоко", - зауважила артистка.

Вона додала, що хоче зробити це не лише для того, щоб підвищити обізнаність до проблеми, а й допомогти тим, хто так само, як вона, страждає від схожих психологічних і фізичних хвороб. Як відомо, Lady Gaga має постравматичний стресовий розлад і хронічну фіброміалгію.


"Я користуюся словом "страждаю" не тільки тому, що травми та хронічні болі змінили моє життя, але тому, що вони не дають мені жити нормальним життям. Вони також заважають мені робити те, що я люблю найбільше у світі: співати для моїх прихильників", - додала Gaga.

Вона пояснила, що наразі мусить бути під наглядом лікарів, щоб мати змогу співати й надалі.

Нагадаємо, днями Lady Gaga госпіталізували з сильним болем.

Фото Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів