Lady Gaga: Я страждаю на психічну хворобу

6 грудня 2016, 16:46

Американська співачка та акторка Lady Gaga розповіла, який глибокий шрам лишило на її душі зґвалтування, пережите в 19 років. Зі слів зірки, через це вона страждає на психічну хворобу.

А ще артистка дала своїм фанам примарну надію на те, що вона таки возз’єднається зі своїм екс-нареченим Тейлором Кінні.

Про це пише "ВВС".

Про насильство, яке вона пережила, Gaga вкотре заговорила під час зустрічі з безпритульними підлітками – представниками ЛГБТ – у Нью-Йорку минулого місяця. Вона зізналася, що досі щодня страждає від посттравматичного стресового розладу, і ліки допомагають їй заспокоюватися.


Lady Gaga страждає на посттравматичний стресовий розлад

"Доброта, яку до мене виявляли лікарі, мої рідні та мої друзі – вона справді врятувала мені життя", - поділилася з підлітками, котрі мешкають у притулку, співачка.

У телеінтерв’ю, к котрому Lady Gaga розказувала про цю зустріч, вона теж підняла тему своєї недуги.

"Я страждаю на психічну хворобу – страждаю на посттравматичний стресовий розлад. Я досі нікому про це не розповідала", - зазначила зірка.

Нагадаємо, особа людини Lady Gaga жодного разу не називала імені чоловіка, імовірно, музичного продюсера, котрий із неї познущався. Тому, що вона пережила, зірка присвятила кілька своїх пісень.

До слова, у Instagram співачки з'явилося фото, котре може вказувати на те, що вона та її екс-наречений Тейлор Кінні таки вирішили дати своїм стосункам ще один шанс.

Актор та мама Lady Gaga, Синтія разом зробили добру справу. Вони удвох написали листи американським воякам, котрі на час наступних свят перебуватимуть далеко від дому.

Як написала співачка, вона сама не змогла долучитися до цієї акції, бо перебувала в Лондоні. Натомість вона вирішила зробити щось хороше там, і купила листівок та смаколиків для нужденних.

Нагадаємо, Gaga і Кінні оголосили про свій розрив улітку. Але подейкували, обоє вже про нього жаліють.

Фото з Instagram Lady Gaga


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів