Американський актор зрадив вагітну дружину та став жертвою шантажу

18 вересня 2017, 15:55

Американський актор Кевін Гарт, відомий за комедійними стрічками "Трішки одружені" та "Думай як чоловік", отримав жорстоке покарання за подружню зраду.

Пустощі з іншою жінкою, які він дозволив собі в той час, як його законна дружина носить їхнього спільного малюка, обернулися для Гарта багатомільйонним шантажем, грандіозним скандалом та розслідуванням ФБР.

Про це пише TMZ.

Відео Гарта з іншою жінкою потрапило до преси

Як стало відомо порталові, уникнути розголосу Кевінові, чиї любощі з невідомою особою виявилися записаними на відео, пропонували в обмін на 8-значну суму. Власне, це не повноцінне секс-відео, а ролики, де чоловік, схожий на Гарта, фліртує з жінкою в нічному клубі, а потім треться з нею на ліжку.


Та, схоже, актор вирішив не платити шантажистам і звернувся до правоохоронних органів.

Актор зрадив вагітну дружину та потрапив на гачок шантажиста

Речник Гарта підтвердив, що його намагалися шантажувати, але сказав, що поки ведеться розслідування, коментувати справу він та його клієнт не мають права.

Джерела в ФБР засвідчили, що слідчі вже знайшли людину, котра хотіла витягти з кінозірки грошенят. Та поки невідомо, була це сама його коханка чи хтось інший.

Тим часом сам Кевін виступив із публічною заявою, в якій попросив пробачення в своєї дружини Еніко Періш та в своїх дітей від попереднього шлюбу. У відеозверненні він перепрошує за "неправильні рішення", які нещодавно прийняв, та запевняє, що дуже їх усіх любить.

Каяття Гарта вже набрало понад 3 мільйони переглядів у Instagram, та користувачі соцмережі в основному зловтішаються або соромлять актора. Не дуже чемні речі пишуть і вагітній Еніко. "Доброзичливці" натякають, що жіночку, котра свого часу відбила Кевіна в його першої дружини, просто наздогнала карма.

Ще кілька днів тому вагітна Еніко не знала, що її чоловік скаче в гречку, та постила милі фото

Нагадаємо, торік рок-музикант Оззі Озборн та його дружина Шерон мало не розлучилися через його зраду, і подробиці цієї некрасивої історії теж були на перших шпальтах світових ЗМІ. Та згодом Шерон все ж вирішила пробачити свого "романтичного дурня".

Прінтскрін з TMZ, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів