Шерон Озборн про розрив із Оззі: Я більше не можу так жити

11 травня 2016, 16:33

Дружина британського рокера Оззі Озборна, Шерон підтвердила, що вони розійшлися після 33 років подружнього життя та наразі мешкають окремо.

Вона поки не знає, як усе буде далі, і чи вони розлучаться, але жити так далі жінка не може.

Щиро та з гумором Шерон відповіла на особисті питання у своєму ток-шоу, пише "New York Post".

Зі слів Озборн, у книзі її життя лишився останній розділ, і їй треба добре подумати, що робити далі, куди йти та з ким. Для цього їй потрібен час.


"… Мені 63 роки, і я більше не можу так жити", - сказала Шерон.

Шерон Озборн підтвердила: вони з Оззі розійшлися

Cпершу вона справді виставила чоловіка з дому, але згодом вирішила виїхати сама, а Озборн туди повернувся. Шерон та Оззі продовжують спілкуватися.

"Я щиро люблю Оззі, розумієте, він подарував мені неймовірне життя, подарував мені трьох прекрасних дітей… Розумієте, я люблю його", - зізналася Озборн.

Шерон не читає жодних статей та не дивиться новин, де освітлюється скандал зі зрадою її чоловіка.

"Я знаю, що відбувається. Мені не треба про це читати або дивитися про це. Це ніби сипати сіль у рану. Мені це не треба", - поділилася вона.

Зі слів джерела видання, у всій цій історії Шерон найболючіше зачепило не те, що чоловік її зрадив, адже це траплялося й раніше. Її вразило, що Оззі завів постійну коханку, що він жив подвійним життям.

Нагадаємо, багаторічний шлюб Озборнів мало не розпався в 2013-му, коли музикант знову підсів на наркотики. Тепер же загрозою для зіркового союзу стала перукарка Мішель П'ю, молодша від Озборна на 22 роки.

Фото з Instagram Оззі Озборна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів