Йоко Оно залякала судом виробника лимонадів

21 вересня 2017, 15:08

84-річна вдова музиканта Джона Леннона, Йоко Оно здобула перемогу над виробником лимонадів, котрий назвав свій продукт "Джон Лемон" ("John Lemon").

Польська компанія запевняла, що назва не має нічого спільного з іменем легендарного "бітла", проте була змушена поступитися, коли Оно пригрозила судом.

Назву лимонаду буде змінено, пише The Daily Mail.

Козирем Йоко Оно та її адвокатів стали рекламні зображення, в яких все ж таки були відсилки до Джона Леннона – фото присвяченого йому муралу, студії звукозапису "Еббі Роуд", добре впізнаваних окулярів тощо.


Йоко Оно заборонила торгувати "Джоном Лемоном"

"Цією газованкою вони зловживали та експлуатували спадок Джона Леннона", - наголосив адвокат удови артиста.

Представники компанії, котрі продовжують стверджувати, що до успішності продажів "Джона Лемона" у Великобританії The Beatles не мають жодного відношення, повідомили, що не мають змогу боротися з Оно в суді, відтак капітулюють.

До 30-го жовтня вони мусять продати всі залишки лимонаду й надалі випускати його вже під якоюсь іншою назвою.

Нагадаємо, співачка Бейонсе вже не перший рік воює з підприємцем, котра запатентувала назву "Блю Айві" задовго до того, як артистка народила свою доньку, котру звуть так само. Щоби така халепа більше не повторювалася, зірка поквапилася одразу ж "застовпити" імена бодай молодших дітей, Румі та Сера.

Фото з Twitter Оно

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів