Lady Gaga: Хай Мадонна притисне мене до стіни, поцілує і скаже, що я – шматок г*вна

22 вересня 2017, 17:56

Американська співачка Lady Gaga вважає, що її старша колега Мадонна, коли має до неї якісь претензії, мала б сказати їй це просто у вічі, а не говорити про неї та її музику неприємні речі в своїх інтерв’ю.

Зокрема Стефані Джерманотту зачепило те, що Мадонна кілька років тому назвала її музику "спрощеною".

Свої непрості стосунки з Мадж Gaga прокоментувала в своєму документальному фільмі, пише Contact Music.

Lady Gaga кинула виклик Мадонні?

"Єдине, що мені в ній не дає спокою, це те, що я – італійка з Нью-Йорка, тобто коли в мене з кимось є проблема, я скажу йому про це в обличчя. І як сильно я б не поважала її як виконавицю, у мене в голові не вкладається, що вона не скаже мені в очі, що я спрощена чи ще щось…", - зізналася Gaga.


"Ні, ні ні, натомість я це побачила по довбаному телевізору. Сказати мені, що ти вважаєш мене шматком гівна через медіа – це все одно, що хлопець передасть мені записку через свого друга: "Мій друзяка вважає, що ти гаряча, ось, це від нього…" Та пішов ти! Де твій друзяка, чого він, бл…дь, не притисне мене до стіни і не поцілує?", - обурилася співачка.

На думку Lady Gaga, Мадонна мала б зробити те саме.

"Я просто хочу, щоби Мадонна, бл…дь, притисла мене до стіни, поцілувала і сказала, що я – шматок лайна", - підсумувала артистка.

Нагадаємо, Мадонна неодноразово запевняла, що між нею та Lady Gaga нема ворожнечі. Але в одній зі своїх пісень заспівала про ту, що її копіює, але якій ніколи з нею не зрівнятися. Сама ж Lady Gaga вважає, що їх із Мадж узагалі не можна порівнювати.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів