Забув про власну дружину: Трамп знову насмішив соцмережі. ВІДЕО

26 вересня 2017, 13:36

Із мікро-сценок, які періодично відбуваються між президентом Дональдом Трампом та його першою леді, Меланією, вже можна змонтувати комедійний серіал.

Соцмережі регочуть із чергового ляпу Трампа, який забув, що його кохана половина стоїть поруч із ним, та говорив про неї так, ніби її нема.

Про це пише The International Business Times.

14-го вересня Дональд Трамп відвідав Форт-Майєрс, одне з міст у Флориді, що постраждали від урагану Ірма, де виступив перед рятувальниками. По один бік від американського керманича стояв віце-президент Майк Пенс, по інший – Меланія.


"Я просто хочу подякувати всім тим, хто першим надав людям допомогу, від мого імені, від імені нашого віце-президента. Меланія дуже хотіла бути з нами, ці руйнування зачепили її за саме серце", - заявив Трамп.

Соцмережі вибухнули жартами – про те, що першу леді навіть спеціально позначили білим кашкетом, але чоловік усе одно забув про її існування. Також є версія про те, що глядачі бачили примару Меланії, а не її саму. Жартівники навіть згадали старий хештег "рятуйте Меланію".

Водночас деякі інтернет-користувачі вважають, що Дональд просто невдало висловився і хотів сказати, що Меланія дуже хотіла побувати на зустрічі з рятувальниками, тому й приїхала.

Нагадаємо, навесні Трамп забув, що в Америці прийнято класти долоню на серце, коли лунає державний гімн, і першій леді довелося його пхнути під прицілом камер.

Як відомо,також неодноразово ЗМІ й соцмедіа звертали увагу на те, що Меланія уникає доторків свого чоловіка.

Відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів