Сігал про втручання Росії у вибори в США: Ми всі шпигуємо один за одним

28 вересня 2017, 09:57

Американський актор із російським громадянством Стівен Сігал упевнений, що кожна країна має шпигунів у сусідів.

Про це "друг Путіна" сказав, коментуючи чутки про начебто втручання Росії в президентські вибори у США, в ефірі "Good Morning Britain".

"Давайте все будемо чесні, друзі. Кожна країна залучена до шпигунства. Абсолютно кожна. Американський шпигун, британський шпигун, російський шпигун. Ми всі шпигуємо один за одним. Будемо чесні", - зауважив Сігал, котрий внесений до списку осіб, які загрожують нацбезпеці України.

Сігал упевнений, що шпигують всі

"Однак будь-хто, хто думає, що Володимир Путін мав якісь стосунки до втручання у вибори або, що у росіян взагалі є такі технології - дурень", - додав він.


До слова, зовнішній вигляд Сігала під час інтерв'ю збурив Twitter. У мікроблозі почали жартувати з приводу того, що актор виглядає карікатурно й порівняли його з лиходієм.

Зокрема, Сігала уявили головним поганцем з коміксу про Бетмена: "Бетмену доведеться ще до півночі розкрити себе, або я поставлю Готем на коліна".

Нагадаємо, нещодавно американський актор Морган Фрімен записав різке відеозвернення.

У ньому зірка зазначив, що Росія напала на США й закликав президента Дональда Трампа захистити демократію в своїй країні.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів