Армані вважає, що Єлизавету ІІ час модернізувати

2 жовтня 2017, 16:20

Італійський дизайнер Джорджо Армані вважає, що гардероб британської королеви Єлизавети конче потребує осучаснення. А от стиль герцогині Кетрін Міддлтон йому цілком до вподоби.

Своїми думками на цю тему Армані поділився з журналом Grazia, пише Contact Music.

"Вона (Єлизавета ІІ) – неймовірна жінка, дуже елегантна, але часи нині вже трохи інші… може, настав час наблизитися до молодшого покоління, це було б сміливо", - зазначив 83-річний дизайнер.

"Кольори, вона перепробувала всі можливі кольори, тож, мабуть, я би порадив обрати лише кілька з них… Насправді королева мене надихала. Коли ви бачите мої колекції, в них дуже багато кольорів, кольорів королеви!", - додав він.


Армані вважає одяг королеви Єлизавети старомодним

До Міддлтон у Армані зауважень нема.

"Кейт дуже сучасна, вона й так дуже добре вдягається", - запевнив він.

Джорджо засмучує те, що сучасні селебріті від видовищності та екстравагантності переходять до простоти та зручності в одязі.

"Сумно, яким став бізнес одягання селебрітіз, бо я здійснюю велику роботу, коли створюю "кутюр", щось видовищне, а потім приходять замовлення, і селебріті весь час хочуть чогось простого, тож я вже не можу проявити себе так, як хотів би", - поділився Армані.

Нагадаємо, найстильнішим чоловіком у королівській родині Великої Британії торік визнали чоловіка королеви, 96-річного принца Філіпа.

Фото з Instagram королівської родини Великої Британії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів