Зірки про стрілянину в Вегасі та необхідність контролю за зброєю: Час покласти цьому край

3 жовтня 2017, 10:59

Стрілянина на кантрі-фестивалі в Лас-Вегасі 1-го жовтня, в результаті якої загинуло щонайменше 59 осіб, шокувала весь світ.

Американські та світові зірки - Дженніфер Лопес, Елтон Джон, Брітні Спірз, Ріанна, Мерайя Кері, Селін Діон, Джастін Бібер, Sia, Nickelback, Тейлор Свіфт і багато інших - висловлюють свій розпач і сум у соцмережах, поширюють адреси медичних закладів, де можна здати кров для постраждалих.

Майлі Сайрус та Адам Сендлер у пам'ять про жертв трагедії разом виконали в ефірі одного з ток-шоу пісню "No Freedom".

"Лас-Вегас для мене - наче другий дім. Я вкрай пригнічений цією трагедією, вчорашньою стріляниною. Думками я з рідними та коханими тих, хто постраждав від цього жахливого діяння. І я молюся за те, щоби наш світ став мирнішим і толерантнішим", - написав сер Елтон.

Багато хто переконаний: час змусити законодавців негайно посилити контроль за вогнепальною зброєю в США.

"Я оплакую ці марно втрачені життя. Що ще потрібно, Конгрес, щоби ви почали діяти?", - написала в Twitter актриса Джуліанна Мур, поставивши тег "покласти край насильству з застосуванням вогнепальної зброї".

"Це звичайний та неприкритий тероризм. Терор не зважає на расу, стать чи релігію. Демократи й республіканці, будь ласка, об'єднайтеся заради контролю за зброєю", - написала Lady Gaga, підкресливши, що кров загиблих і поранених у Вегасі - на руках наділених владою законодавців.

Тих, кому нині потрібна психологічна підтримка, Gaga запросила медитувати з нею в онлайні.

"Не, що сталося в Вегасі - трагедія, про яку важко говорити. Такі речі здаються випадковими актами насильства і відбуваються частіше й частіше. Хаотичний біль і страждання в світі бурхливо зростають. І, так, в США надто просто купити вогнепальну зброю або отримати доступ до автоматичної зброї. І цьому треба покласти край! Але єдиний спосіб, яким ми можемо змінити цю траєкторію, за якою рухається світ, це змінити нашу свідомість! Кожному з нас", - наголосила Мадонна.

Вона закликала молитися не лише за всіх жертв масового вбивства в Лас-Вегасі та близьких тих, хто загинув, а й за те, щоби світ знайшов дорогу назад до гуманності.

What happened in Vegas is an unspeakable tragedy. 💔And these acts of seemingly Random violence are happening With more and more. frequency. And the chaos pain and suffering in the world is increasing exponentially. And YES its too easy to buy a GUN in The U.S. or have access to automatic weapons. And this needs to stop!! But the only way we are really going to change the trajectory that the world seems to be heading for is to change our consciousness! 💡 Each and everyone of us........,,,,, .....,,,. Let Us Pray for Vegas. And all of the Victims and everyones loss but we also need to Pray for Peace.in the. World. Personally and Globally. 🌏🌍🌎. Lets Pray for the strength to maintain a higher level of consciousness. ☮️. Let's I Pray that we find a way back to our humanity. Let's. pray that we do not forget to treat all living creatures with compassion dignity and respect. 🙏🏻 and Let's Pray for Vegas.

Допис, поширений Madonna (@madonna) Жов 2, 2017 о 8:57 PDT

"Моє серце крається через Лас-Вегас. Нам потрібна любов, єднання, контроль за зброєю, і щоби люди дивилися на це і називали це тим, чим воно є = тероризмом", - закликала Аріана Гранде, на чийому травневому концерті стався теракт.

"Контроль за вогнепальною зброєю - це єдина відповідь на питання, яке навіть не треба задавати", - наголосила Ліна Данем.

"Невже це дійсно нормально, коли монстри та психічно хворі люди купують автоматичну зброю?", - обурилася Мія Ферроу.

Як відомо, вогонь по глядачах на музичному фестивалі з 32-го поверху готелю в Вас-Вегасі відкрив 64-річний місцевий житель. Число жертв уже зросло до 59 осіб, поранено понад півтисячі.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів