Помер легенда американської рок-музики Том Петті

3 жовтня 2017, 10:25

Фронтмен американського гурту "Tom Petty and the Heartbreakers", володар "Греммі" Том Петті помер у віці 66 років від серцевого нападу.

Напередодні рокера виявили без ознак життя в його будинку в Малібу. Петті був непритомний, а пульс відсутній, пише ВВС.

Співака доставили до лікарні, де він майже добу боровся за своє життя. Після цього надходили суперечливі повідомлення про смерть рокера. Однак менеджер колективу Тоні Дімітріадес уже підтвердив, що Том Петті більше не з нами.

Том Петті помер на 67-му році життя

"Від імені родини Тома Петті ми з прикрістю повідомляємо про передчасну кончину нашого батька, чоловіка, брата, лідера і друга Тома Петті", - йдеться на офіційній сторінці гурту в Faсebook.


"Він упокоївся з миром о 20:40 за тихоокеанським часом в оточенні членів сім'ї, музикантів його групи і друзів", - додав менеджер.

Раніше ЗМІ писали, що лікарі констатували, що мозок музиканта не подає ознак активності, після чого було прийнято рішення відключити його від системи життєзабезпечення.

А поліція Лос-Анджелеса спершу підтвердила факт смерті Тома Петті, однак пізніше відкликала свою заяву, повідомивши, що воно було поширене помилково.

За відомостями сайту TMZ, співак був підключений до апарату штучної підтримки життєдіяльності, але його родичі дали розпорядження, не проводити реанімаційні заходи.

Як відомо, Том Петті здобув популярність в 1970-х роках в складі своєї групи "Tom Petty and the Heartbreakers "завдяки таким хітам, як "American Girl", "Stop Draggin 'My Heart Around", "Breakdown", "Listen to Her Heart", "Here Comes My Girl" тощо.

Окрім цього Петті був учасником гурту "The Traveling Wilburys", який назвали супергрупою за зоряний склад. До колективу, крім Тома Петті, входили Джордж Харрісон, Боб Ділан, Рой Орбісон і Джефф Лінн.

На рахунку Тома Петті 18 номінацій на "Греммі" та три виграних статуетки. В 2002-му році музикант отримав зірку в Залі слави рок-н-ролу.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів