Приходько розповіла, як її сім'ю обібрали шахраї

3 жовтня 2017, 14:21

Співачка Анастасія Приходько розказала, як її рідні вже двічі стали жертвами аферистів.

Вона записала відеозвернення-застереження для тих, хто читає її в Facebook, зізнавшись, що перебуває в жахливому стані.

Зі слів Насті, поки вона з чоловіком летіли з Сакраменто до Парижа та упродовж 10 годин не мали зв’язку з рідними та близькими, цим скористалися шахраї, видуривши в тих гроші.

"…Зателефонували, сказали, що в мене перелам ключиці, я в реанімації, у чоловіка проблема з хребтом. Вони знали все: що мене немає в країні, вони знали, що десять годин ми будемо не на зв’язку, і моя мама в шоковому стані… ну, наша мама, це мама чоловіка винесла всі гроші", - розказала Приходько.


Злочинцям вдалося ошукати не лише свекруху співачки, а й кума Приходько, до якого літня жінка звернулася по допомогу. Він теж утратив гроші.

Як додала Анастасія, після того, що сталося, її свекруха почувається зле, і їй викликали швидку.

Причому сім'я артистки стала ціллю аферистів уже не вперше. Як розказала Настя, раніше її бабусі серед ночі зателефонували і, за популярною вже схемою, вдаючи голос співачки, сказали, що вона збила людину, перебуває під слідством і потребує допомоги. Старенька віддала шахраям усі свої заощадження.

Щоби ні з ким більше не траплялося такого лиха, Приходько порадила мати сімейне кодове слово, котре не знатиме ніхто сторонній.

Нагадаємо, сама Анастасія стала жертвою катувань і жорстоких принижень – на щастя, лише в своєму відеокліпі.

Відео з Facebook Приходько

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів