Зірка серіалу "Хор" сяде за ґрати за зберігання дитячого порно

5 жовтня 2017, 16:37

Американський актор Марк Саллінг, найбільш відомий за серіалом "Хор", визнав себе винним у зберігання дитячої порнографії. Він проведе в тюрмі від 4 до 7 років.

На порнографічних фото та відео, колекцію яких у зірки виявили в 2015-му році, фігурували діти допубертатного віку.

Про це повідомляє US Magazine.

Ім'я Саллінга буде внесено в відкритий реєстр громадян, що скоїли сексуальний злочин. Йому офіційно заборонено спілкуватися з особами, які не досягли 18-річного віку, без присутності одного з їхніх батьків або опікуна.

 Марк Саллінг визнав себе винним

Також актор не має права наближатися до шкільних подвір'їв, парків, громадських басейнів, дитячих майданчиків та залів ігрових автоматів.

Кожній зі своїх жертв, котрі офіційно зажадали відшкодування, Марк виплатить по 50 тисяч доларів та пройде психологічну програму для сексуальних злочинців.

Як нагадує видання, Марка Саллінга арештували в грудні 2015-го після того, як поліція отримала повідомлення про те, що в оселі  зірки зберігається велика кількість дитячого порно. Під час обшуку було знайдено понад 50 тисяч подібних фото та відео в лептопі актора, і ще 4 тисячі – на флешці.

Нагадаємо, на початку року соціальні служби вилучили з сім'ї Лізи Марії Преслі її маленьких доньок-двійнят і тимчасово передали бабусі, Прісциллі. Екс-чоловіка дочки Елвіса Преслі, батька дівчаток, теж підозрюють у зберіганні дитячого порно.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів