Джекі Чан хоче стати азіатським Де Ніро, а його донька заявила, що лесбійка

6 жовтня 2017, 16:34

Китайський актор Джекі Чан каже, що нинішнє кіно в стилі екшн уже не таке, як було колись, адже справжні бійки в фільмах замінили комп’ютерні технології.

Зірка хоче, щоби публіка нарешті вподобала його як актора, а не як екшн-зірку, адже лише так він, у свої 63 роки, зможе залишитися в цьому бізнесі.

Про це Чан говорив у інтерв’ю GQ.

"Нові екшн-зірки – вони не вміють битися. Вони можуть застосувати спец ефект, як Спайдермен. Кожен може стати Спайдерменом", - зазначив актор.


"Одна з членів моєї команди була дублеркою Диво-жінки. Вони роблять па-па-па-па-па (імітує удари), а потім вона (Ґал Ґадот) повертається, просто гарненька, просто там стає. Ха! Легко!", - заявив Джекі.

Джекі Чан хоче, щоби публіка побачила інакшого Джекі Чана

Чан змушений визнати: він уже не молоденький і не має змоги знятися в іще одній "Годині пік", лише роблячи смішні вирази обличчя.

"Якщо я лишаюся в кіноіндустрії, я мушу змінитися. Інакше – тебе нема. Дивіться – в Японії. Кореї. Америці. Китаї. Гонконгу. Скільки екшн-зірок зникло? Лише небагато може залишитися. Сталлоне – інша справа. Він – легенда. Інші екшн-зірки вже зникли", - констатує Чан.

"Ось чому я шукаю інший сценарій, іншого персонажа, іншого Джекі Чана. Хочу, щоби публіка поглянула на Джекі Чана як на актора. Не на екшн-зірку. Не на актора, який вміє битися", - пояснює він.

Джекі мріє стати "азіатським Робертом Де Ніро, Дастіном Хоффманом, Аль Пачіно" і знятися в картині, котру людям кортітиме переглядати й через 20 років, такій, як "Титанік" чи "Аватар".

Нагадаємо, торік Джекі Чан нарешті отримав "Оскара".

До слова, донька актора, 18-річна Етта Нг днями здійснила камінг-аут. Дівчина, котра кілька років тому публічно заявила, що біологічний батько практично відсутній у її житті, оголосила про це через Instagram, поставивши теги "лесбійка", "ЛГБТ", "андрогін" тощо.

🌈 #lgbtqai #lgbt #lesbian #androgynous

Допис, поширений користувачем @stolenmilktea Жов 5, 2017 о 12:43 PDT

Як пише Mashable, того ж дня про те, що вони з Еттою – пара, написала пост канадська зірка соцмедіа Енді Отем. Вона виклала спільне фото з подругою і зізналася, що кохає.

Нагадаємо, на початку року Етта Нг спробувала вчинити самогубство.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів