Обама засудив Вайнштейна, Лохан пожаліла, а сам він ліг лікуватися

11 жовтня 2017, 13:05

Скандал навколо кінопродюсера Гарві Вайнштейна, якого звинувачують у домаганнях та навіть сексуальному насильстві, не думає вщухати.

Дедалі більше відомих людей публічно висловили своє обурення вчинками Вайншейна, зокрема про "огиду", яку він відчув, заявив екс-президента США Барак Обама.

"Ми з Мішель відчуваємо огиду з зв’язку з останніми новинами щодо Гарві Вайнштейна. Кожен, хто принижує та знецінює жінок у такий спосіб, має бути засуджений та притягнутий до відповідальності, незалежно від його багатства чи статусу", - сказав він.

Обама висловив свою огиду з приводу вчинків Вайнштейна

"Ми маємо прославляти відвагу жінок, котрі виступили, щоби повідати ці болісні історії. І всі ми маємо вибудувати таку культуру – зокрема підтримуючи наших дівчаток та навчаючи наших хлопчиків чемності та поваги – щоби в майбутньому подібна траплялася рідше", - наголосив він.


Як зазначає US Magazine, Гарві Вайнштейн підтримує Демократичну партію і жертвував немалі гроші на передвиборчі кампанії Обами та Гілларі Клінтон. Називають цифру в майже мільйон доларів.

Старшу дочку Барака та Мішель, 19-річну Малію на початку року взяли інтерном до The Weinstein Company.

Через п'ять днів після виходу скандальної публікації про Вайнштейна Гілларі Клінтон теж зробила заяву. Вона сказала, що "шокована та нажахана" фактами, що з'ясувалися, а далі фактично сказала те саме, що й Обама, просто іншими словами.

Тим часом відхрестилася від Вайнштейна й дружина. Дизайнер Marchesa Джорджина Чемпен оголосила, що йде від чоловіка, і що головним її пріоритетом наразі є турбота про їхніх двох дітей.

Дружина продюсера заявила, що кидає його

"Моє серце крається через усіх жінок, хто зазнав жахливого болю через ці дії, яким немає пробачення", - сказала Чемпен, котра прожила в шлюбі з Вайнштейном 10 років.

Та завдяки вчинку Джоржини в Гарві з'явилася несподівана захисниця. Як пише People, актриса Ліндсей Лохан заявила, що Чепмен нині просто мусить лишитися поряд зі своїм чоловіком.

"Мені зараз дуже шкода Гарві Вайнштейна. Я не думаю, що те, що відбувається, є правильним", - сказала ЛіЛо в відеозверненні в Instagram, котре потім видалила.

"Я вважаю, Джорджині треба зайняти чітку позицію та бути поруч зі своїм чоловіком. Він ніколи не робив шкоди мені, нічого мені не заподіяв. Ми разом зняли кілька фільмів. Гадаю, всім треба зупинитися. Гадаю, це неправильно…", - закликала Лохан.

Тим часом, як стало відомо US Magazine, сам Вайнштейн, котрого днями офіційно звільнили з його ж власної компанії, ліг лікуватися від секс-залежності. За повідомленням джерела, заклад, який обрав скандальний продюсер, знаходиться не в Америці.

Речник Гарві від його імені зробив заяву про те, що відкидає звинувачення в зґвалтуваннях, і що всі жінки, котрі можуть висувати проти нього такі звинувачення, насправді займалися з ним сексом за згодою.

Нагадаємо, раніше Вайнштейн заявив, що має намір подати позов на 550 тисяч доларів проти видання, яке надрукувало скандальний матеріал. Він запевняє, що там багато неправди.

Прінтскрін з People, фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів