Роуз МакГовен Бену Аффлеку: Брешеш, ти знав про домагання продюсера

11 жовтня 2017, 14:30

Останніми днями дуже багато голлівудських зірок виступили з заявами, в котрих палко засудили продюсера Гарві Вайнштейна та запевнили, що й не здогадувалися, що він десятиріччями домагався своїх підлеглих та чинив сексуальне насилля.

Та схоже, не всі, хто зараз публічно б'є себе в груди, щирі.

Актриса Роуз МакГовен звинуватила в брехні свого колегу Бена Аффлека. Вона заявила, що той прекрасно знав про те, що продюсер чинить над нею наругу.

МакГовен висунула серйозне звинувачення проти Аффлека

Зірка "Всі жінки – відьми" гостро відреагувала на заяву Аффлека в Twitter.


"Я засмучений та сердитий через те, що людина, з якою я працював, використовувала своє впливове положення для того, щоби впродовж десятиріч залякувати, чинити сексуальний харасмент і маніпулювати багатьма жінками", - написав Бен.

Актор зізнався, що йому аж стало зле, коли він прочитав про нові звинувачення проти продюсера.

"Це абсолютно неприйнятно, і я запитую себе, що я можу зробити, щоби такого не сталося з іншими. Ми маємо дужче старатися захищати наших сестер, подруг, колег та дочок. Маємо підтримувати тих, хто заявляє про таке, засуджувати таку поведінку, коли ми її спостерігаємо, і сприяти тому, щоби було більше жінок, наділених владою", - закликав Аффлек.

І тут МакГовен, котра нині збирає підписи під петицією про те, що The Weinstein Company має повністю припинити своє існування, "вибухнула".

"Пішов ти, Бене Аффлек", - відреагувала вона в своєму мікроблозі.

"Хочеш погратися – пограймося… Чорт забирай! "Я казав йому перестати це робити", - ти сказав мені це в обличчя. На прес-конференції, на яку я мала піти після нападу. Ти брешеш", - написала Роуз акторові.

Нагадаємо, торік Роуз МакГовен заявила про те, що її зґвалтував впливовий кінобос, і що голлівудська спільнота не підтримала її, а лише підлизувалася до її кривдника. У суді ж акторка, котра знімалася в відвертих сценах, не мала б шансів.

Як відомо, в гучній статті The New York Times говориться, що Вайнштейн відкупався від своїх жертв, однією з яких була Роуз МакГoвен. Про домагання з боку продюсера вже заявили Ешлі Джадд, Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу й іще кілька відомих акторок.

Фото з Instagram МакГовен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів