Бена Аффлека звинуватили у сексуальних домаганнях

12 жовтня 2017, 11:27

Голлівудський актор і режисер Бен Аффлек, слідом за продюсером Гарві Вайнштейном, вплутався у скандал з сексуальними домаганнями.

Тепер уже самого Бена колега звинуватила у тому, що він мацав її і робив неоднозначні натяки. Щоправда, зірка поспішив публічно вибачитися, пише The Guardian.

Про домагання з боку Аффлека заявила актриса Гіларі Бертон. Вона стверджує, що той мацав її під час зйомок в епізоді "Total Request Live" (TRL) у 2003-му році.

Після того, як Бен засудив те, що продюсер Вайнштейн десятиріччями домагався своїх підлеглих, хтось написав у Twitter: "Якось Аффлек сам схопив за груди Гіларі Бертон на TRL. Проте всі забули про це".


Аффлек мацав Бертон

"Я не забула", - відповіла публічно Бертон.

Вона додала, що була ще зовсім юною, коли це трапилося. Гіларі також підтримала усіх тих актрис, котрі не побоялися сказати, що були жертвами дій Вайнштейна.

"Дівчата, я така вражена вашою сміливістю. Мені довелося сміятися тоді, щоб не плакати", - зауважила вона, маючи на увазі мацання Аффлека.

Бен поспішив вибачитися за те, що зробив у 2003-му році.

"Я діяв недоречно щодо пані Бертон. І я щиро прошу вибачення", - написав він у Twitter.

Та, схоже, це не єдиний епізод у житті актора, коли він мацав жінку. Журналісти виявили відеоролик, датований 2004-м роком. У кадрі Аффлек спілкується з канадською журналісткою Анною-Марі Лосік. Жінка сидить на колінах актора, а він у цей момент каже:

"Ці груди дійсно тверді, підозріло тверді, вони схожі на дві гігантських каменюки".

Нагадаємо, нині у Голлівуді розгорнувся величезний скандал за участю багатьох актрис й продюсера Гарві Вайнштейна. Виявилося, що чоловік домагався до зірок, котрі знімалися в його фільмах. Його жертвами, серед інших, стали Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу.

Фото Junkee

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів