Лоуренс згадала, як її ставили голою та соромили за вагу

17 жовтня 2017, 17:39

Американська акторка Дженніфер Лоуренс поділилася болісним досвідом, котрий пережила в підлітковому віці на початку своєї кар’єри. Вона розказала, як принижували її через "зайву" вагу.

Причому зробила це з нею жінка-продюсер.

Лоуренс виступила з відвертою промовою на церемонії Women in Hollywood, традиційно організованій журналом Elle, пише The Daily Mail.

"Коли я була набагато молодша і лише починала, продюсери фільму сказали мені за два тижні скинути 15 фунтів (майже 7 кіло). Дуже легко", - сказала Дженніфер.


Продюсерка вимагала, щоби Лоуренс схудла

"Тоді ж жінка-продюсер змусила мене стати голою в рядок із десь п’ятьма жінками, які були набагато, набагато худіші від мене. Ми всі стояли поруч, і лише клейка стрічка закривала наші інтимні частини тіла. Після того ганебного та принизливого шикування продюсерка сказала мені, що я мушу використовувати свої голі фото в якості натхнення для дієти ", - пригадала актриса.

Однак один із наступних продюсерів, який зустрівся на творчому шляху Лоуренс, був іншої думки про її тіло та висловлював її в досить відвертій манері.

"Він сказав, що не розуміє, чому всі вважають мене жирною, він вважав, що я "ідеально їб…бельна". Я дозволяла, щоби зі мною поводилися певним чином, бо відчувала, що мусила, заради моєї кар’єри", - поділилася актриса.

Як підкреслила Дженніфер, кожна людина заслуговує на те, щоби до неї ставилися з повагою.

Нагадаємо, раніше Лоуренс зізнавалася, що їй бракує мотивації для дієт та спорту. А тих, хто насмілиться критикувати її "неідеальне" тіло, акторка готова посилати під три чорти.

Фото з Facebook Лоуренс

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів