Із дочки Трампа сміються в мережі: Іванко, ну який із тебе панк?

18 жовтня 2017, 12:35

"Перша донька" Сполучених Штатів Іванка Трамп насмішила мережу, заявивши, що не завжди була цяця-дівчинкою й колись навіть панкувала.

От лише гурт Nirvana, від якого фанатіла юна бунтівниця Іванка, це не панк, а гранж, відзначили інтернет-користувачі і взялися кепкувати з Трамп.

"Панк-Іванка" стала героїнею фотожаб, пише Mashable.

Якби Іванка Трамп справді була панком...

Спогад про буремну юність Іванки увійшов у мемуари її мами Івани.


"Під час моєї панківської фази в 1990-х я дуже захоплювалася Nirvana. Мій гардероб складався з подертих вельветових джинсів та фланелевих сорочок. Якось після школи я пофарбувала собі волосся в синій колір. Моя мама від цього рішення була не в захваті", - пригадала Іванка.

Коли Івана побачила доччині коси, то одразу вирушила до найближчої аптеки по фарбу.

"Того вечора вона змусила мене пофарбувати волосся назад у блонд. Колір, який вона обрала, був на три тони світліший від мого природного кольору… і я до нього так і не повернулася!", - поділилася Іванка.

Як пригадала дочка президента, коли Курт Кобейн скоїв самогубство, вона страшенно за ним побивалася, а мама, хоч і не знала, хто це, дуже їй співчувала.

"Після двадцяти чотирьох годин мого невтішного плачу на самоті в своїй кімнаті – ще більша мелодрама – мамі довелося витягти мене звідти, щоби я спустилася вечеряти", - розказала Іванка.

"Панківська фаза" Іванки Трамп, певно, полягала в тому, що вона дряпала ключами лімузини інших дітлахів", - кепкують у мережі.

"Іванка Трамп у Аспені в 1998-му, капець який панк", - наводять жартівники тодішнє фото дочки президента.

"Порвала панчішки, як із лімузина виходила", - фантазують дотепники на тему того, яке дірчасте вбрання могла вигулювати "панк" Іванка.

"Панківська фаза Іванки Трамп - це коли вона сердилася на татусика, що не відправив її на вікенд до Парижа", - припускають у мережі.

Нагадаємо, Дональд Трамп ніколи не приховував, що старша дочка – його улюблениця. А якось шокував заявою, що, якби Іванка не була його донькою, він сам би з нею зустрічався.

Фото з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів