82-річний Джигарханян про молоду дружину: Вона - крадійка

19 жовтня 2017, 13:24

Зірка радянських фільмів Армен Джигарханян вперше прокоментував новину про намір розлучитися з молодшою за нього на понад 40 років дружиною Віталіною.

82-річний актор, який нині перебуває в лікарні, заявив, що жінка ошукала його на велику суму грошей і залишила без квартир.

Про це Джигарханян сказав журналістам програми "Пусть говорят", які навідалися до нього в лікарню, пише StarHit.

"Вона - крадійка. Крадійка чистої води. Кажу тобі не образно, вона просто у мене з кишені вкрала гроші. Ми зараз цим займаємося серйозно", - зауважив актор.


"Я чи то обдурений був, чи то я трошки вже втомився, кажу тобі чесно, я, народний артист Радянського Союзу. У мене немає квартири, де жити. Це як називається?" - наголосив Армен Борисович.

Джигарханян каже, що дружина його залишила ні з чим

Він додав, що його третя дружина Віталіна Цимбалюк-Романовська переписала на себе дві його квартири, а також видала наказ, щоб Джигарханяна не пускали до його ж театру, який артист заснував.

"Це трагічна, наволочна поведінка Віталіни Вікторівни. Кажу тобі, що я нікуди не виїжджав. Я лежав у лікарні. Ось я зараз лежу в лікарні. Потім я піду, куди - не знаю поки. Віталіна забрала у мене дві квартири... Віталіна Вікторівна видала наказ, щоб мене не пускали до театру", - побідкався Джигарханян.

Нагадаємо, актор одружився втретє на початку 2016-го року.

Днями ж стало відомо, що Джигарханян опинився в лікарні й розлучаться.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів