Новий секс-скандал: Стівена Сігала звинуватили у домаганнях

25 жовтня 2017, 10:13

Американський актор із російським громадянством Стівен Сігал став черговим знаменитим чоловіком, котрого звинувачують у сексуальних домаганнях.

Проти друга Путіна виступили дві журналістки - Ліза Герреро і Дженні МакКарсі та актриса Рей Дон Чонг. Сігал вже встиг різко прокоментувати звинувачення на свою адресу, пише The Daily Mail.

За словами усіх трьох жінок, актор запрошував їх до готельного номера на інтерв'ю. Там Стівен зустрічав журналісток у самому лишень халаті на голе тіло, з під якого, наче ненавмисне, час від часу вигулькували геніталії зірки.

Сам Сігал не змовчав й прокоментував закиди про сексуальні домагання.

"Досить цікаво те, що якось я зрозумів, що мені важко спілкуватися, як правило, з журналістами-жінками. Коли ти даєш інтерв'ю, рекламуєш нову роботу, ти очікуєш, що з тобою говоритимуть про фільм, а не про те з ким ти спиш, кого б хотів тра**ти, чи хто був твоє дружиною десять років тому", - почав актор.

Сігал став фігурантом секс-скандалу

"Якщо їм так цікаво слухати про це, то вони мали б іти у порнографію, а не в журналістику. Вони - гівнючки", - додав Стівен.

Зірка бойовиків також зауважив, що усі ці звинувачення - брехня. І журналістки самі провокували його, вдаючи, що закохані в нього.

"Якщо я знову побачу її (журналістку), я скажу їй в обличчя, що її місце в зоопарку", - сказав Сігал.

Нагадаємо, після того, як у Голлівуді виник скандал з продюсером Гарві Вайнштейном, усе більше жінок починають відверто говорити про домагання з боку інших впливових і відомих чоловіків.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів