Донька Пола Вокера і Porsche припинили судову війну

25 жовтня 2017, 11:57

Донька покійного актора Пола Вокера, 18-річна Медоу та автогігант Porsche уклали мирову, поставивши крапку в кількарічній судовій війні.

Проте деталі угоди між сторонами, якої було досягнути 16-го жовтня, не розголошуються.

Про це пише Ace Showbiz iз посилання на сайт The Blast, який ознайомився з офіційними документами.

Дочка Пола Вокера та Porsche уклали мирову

Вокер та Porsche попросили суд про припинення справи.


Нагадаємо, позов проти виробника автівки, в якій загинув її батько, Медоу подала в 2015-му році. Звинувачення ґрунтувалися на тім, що після аварії Пол Вокер жив іще впродовж 1 хвилини та 20 секунд, одначе не зміг вибратися з палаючого авта.

Також у позові вказувалося на ймовірні недоліки системи стабілізації, кріплення дверей і бензопроводу, що не були розраховані на зіткнення на швидкості і загоряння.

Медоу було 15, коли загинув її батько

Між тим за даними офіційної експертизи аварія сталося, коли автомобіль, за кермом якого перебував друг Вокера Роджер Родас, суттєво перевищив швидкість. На цьому й наголошували представники Porsche, мовляв, водій та пасажир свідомо та добровільно наразили себе на небезпеку. Версія ж щодо технічних недосконалостей авта підтвердження не знайшла.

Як відомо, в родини Родаса, котрий також загинув у тій аварії, Медоу Вокер торік відсудила понад 10 мільйонів доларів.

Нагадаємо, кліп-присвята Полові Вокеру, до якого увійшли кадри з фільмів із ним, нещодавно став найпопулярнішим на YouTube.

Фото з Instagram Вокер

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів