Оце так поворот: Майже двометровий "Геракл" каже, що його домагався Версаче

26 жовтня 2017, 14:40

Американський актор Кевін Сорбо, відомий за роллю Геракла у популярному в 90-х серіалі "Дивовижні мандри Геракла" заявив про сексуальні домагання з боку знаменитого модельєра Джанні Версаче.

Несподіване зізнання зірка зробив під час обговорення скандалу навколо продюсера Гарві Вайнштейна у шоу "Адама Керолла", пише E! News.

Сорбо приголомшив тим, що ще на початку 90-х років до нього чіплявся сам Версаче.

"У мене є історія про сексуальні домагання", - сказав Сорбо, додавши, що модельєр зацікавився ним, коли він був ще моделлю.


"Він зацікавився мною через мій високий зріст. Він хотів, щоб я з моїми 190 сантиметрами взяв участь у показі з високими 180-сантиметровими моделями-жінками", - пригадує актор.

Сорбо цікавив Версаче?

За словами Сорбо, Версаче запрошував його на вечірки, де було купа зірок, як то Софі Лорен, Річард Гір тощо. Та з кожним наступним разом кількість учасників ставала меншою і врешті-решт тоді ще майбутній "Геракл" опинився з Версаче сам на сам.

Вони говорили про те, що модельєр може зробити з Кевіна суперзірку.

"Раптом його рука почала повзти по моїй нозі. "Чувак, ти знаєш, що я натурал?" - спитав я в нього", - пригадує Сорбо.

На що Версаче відповів: "Ось чому ти мені подобаєшся, бо ти не жінкоподібний, ти - брутальний. У житті треба спробувати все".

І хоча тоді ще юний актор сказав іменитому дизайнеру, що це не його стиль життя, той наполягав таки спробувати "побудувати міст" між ними.

"Та міст ніколи так і не був побудований. І я так і не отримав роботу. Я отримав чотири безкоштовні обіди", - резюмував Сорбо.

Нагадаємо, все більше жінок, а тепер і чоловіків, розповідають про сексуальні домагання з боку відомих особистостей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів