Кевіна Спейсі виховав батько-нацист і ґвалтівник - брат актора

31 жовтня 2017, 10:42

Камінг-аут актора Кевіна Спейсі зчинив нову бурю в Голлівуді. Після неоднозначної реакції кінобосів і прихильників, брат зірки "Карткового будинку" зробив шокуюче зізнання: їхній з Кевіном батько був ґвалтівником і нацистом, що залишило відбиток на подальшу долю обох братів.

Старший брат Спейсі, 62-річний Рендалл Фоулер заявив, що був зґвалтований власним батьком за мовчазної згоди матері, пише The Daily Mail.

За його словами, батько неодноразово бив їх з Кевіном. А коли Рендаллу було 12 років, глава родини вперше зґвалтував його. Сексуальне насилля тривало довгі чотири роки

Окрім цього батько Кевіна Спейсі приєднався до американської нацистської партії, і навіть завів вуса як у Адольфа Гітлера.


Саме жахливі вчинки батьки, за словами Рендалла, й змусили Кевіна повністю замкнутися в собі. А їхня сестра взагалі втекла з дому.

Рендалл Фоулер, котрий майже не спілкується зі своїм знаменитим братом, додав, що свідомо вирішив не мати власних дітей. Чоловік пояснив своє рішення тим, що боявся, що вони "успадкують ген сексуального хижака".

Кевін Спейсі з братом Рендаллом

До слова, одразу після того, як Кевіна Спейсі звинуватили у домаганнях й він зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації, з'явилася інформація, що серіал "Картковий будинок" закривають. Спейсі був не лише головним героєм серіалу, а й його виконавчим продюсером.

Шостий сезон політичної телесаги стане останнім, а кінобоси заявили, що "глибоко стурбовані" звинуваченнями проти зірки, пише Hollywood Repoter.

"Media Rights Capital і Netflix глибоко стурбовані останніми новинами про Кевіна Спейсі... Як було заплановано, Кевін Спейсі в даний час не працює над серіалом", - зауважили вони в заяві.

Та, схоже, це не єдине чим Спейсі поплатиться за свій камінг-аут і звинувачення у домаганнях. Актор залишиться й без особливої нагороди "Еммі" за досягнення в кіно і телебаченні, пише Contact Music.

"Міжнародна академія оголосила сьогодні, що в світлі останніх подій вона не буде вшановувати Кевіна Спейсі Міжнародною премією "Emdi Founders of 2017", - йдеться в заяві академії.

У червні було оголошено про те, що Спейсі вручать нагороду за те, що він є "одним з великих багатовимірних талантів".

Нагадаємо, новиною про свою нетрадиційну орієнтацію Кевін Спейсі ошелешив після того, актор з серіалу "Стартрек" Ентоні Репп звинуватив його у сексуальних домаганнях, які нібито мали місце ще 1986-му році.

Прінтскрін The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів