Вінслет стала найкращою та отримала поцілунок від колеги

6 листопада 2017, 13:52

У Беверлі-Хіллз відбулася 21-а церемонія вручення нагород Hollywood Film Awards. Серед цьогорічних переможців – Анджеліна Джолі та Кейт Вінслет.

Про це пише E! Online.

Відзнаку за визначні кар'єрні досягнення отримав Гарі Олдмен. "Найкращим актором" визнали Джейка Джилленхола (перемогу йому принесла картина "Сильніше").

Джилленхол став "Найкращим актором"

"Найкращою актрисою" проголосили Вінслет ("Колесо чудес").


Кейт Вінслет отримала свою статуетку з рук Шейлін Вудлі

Між іншим, на сцені остання отримала поцілунок у губи від актриси Елісон Дженні. Вона піднялася до Кейт, коли та в своїй промові сказала, що захоплюється колегою та мріє її поцілувати.

За найкраще виконання ролей другого плану нагородили Сема Роквелла та Елісон Дженні – ту саму, яка поцілувала Кейт.

"Найкращим комедійних актором" став Адам Сендлер, а "Проривом" - Тімоті Чаламет та співачка Мері Джей Блайдж, яка зіграла в фільмі "Ферма "Мадблаунд".

Відзнаку за "Найкращий акторський склад" отримала стрічка "Я, Тоня".

Найбагатший репер світу, Шон "Diddy" Комбз дістав нагороду як режисер-документаліст - за фільм "Не можу спинитися, не спинюся: Історія поганого хлопця".

Шон Комбз отримав нагороду за документальну стрічку

І Анджеліна Джолі цього року тріумфувала як режисер – її фільм "Спершу вони вбили мого батька" став "Найкращою стрічкою іноземною мовою".

Нагадаємо, можна вважати цю перемогу сімейною: адже Енджі в роботі над фільмом дуже допомагали старші сини, Меддокс та Пакс.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів