Чак Норріс пожертвував кар'єрою заради хворої дружини

7 листопада 2017, 12:16

Американська зірка бойовиків Чак Норріс розказав про трагедію в його родині, котра мало не зробила його удівцем. Зі слів актора, йому довелося забути про кар’єру та присвятити себе хворій дружині.

54-річна Джина Норріс має хворі нирки та потерпає від невралгії. Подружжя звинувачує рідину для МРТ з контрастом, котру ввели жінці чотири роки тому. По це пише The Daily Mail із посиланням на Good Health.

"Я пожертвував своєю кінокар'єрою, щоби зосередитися на Джині, все моє життя нині присвячено тому, щоби вона лишалася жити. Я вірю в те, що це дуже важливо", - поділився 77-річний Чак, котрий має від Джини 16-річних двійнят.

 Чак повністю присвятив себе хворій коханій

Норріси впевнені, що страшні наслідки для здоров'я Джини спричинив один із компонентів контрастної речовини, хімічний елемент гадоліній. Адже останні дослідження вказують на те, що він може накопичуватися в тілі людини.

У 2013-му році, коли дружина Норріса проходила обстеження на ревматоїдний артрит, їй зробили три ін’єкції контрасту. Як згадує жінка, вже через кілька годин після першої в неї виникло відчуття, ніби її тіло пече вогнем, ніби через нього прокачують кислоту.

Упродовж наступних кількох тижнів Джина шість разів потрапляла до лікарні – з болем, утрудненим диханням та ковтанням, тремором усього тіла, м’язовою слабкістю і втратою ваги. Жінці довелося п’ять місяців пролежати в ліжку під крапельницями.

"Чак спав на канапі коло мене, ніколи мене не залишав. Я молилася, щоби вижити та виростити моїх дітей", - поділилася Джина.

Чак і Джина Норріси одружені вже 19 років

Нині вона продовжує лікуватися, і подружжю довелося витратити на це 2 мільйони доларів.

Тепер Норріси подають до суду на виробників  речовин для контрасту, що містять гадоліній.

"Це викликає лють і крає серце – це жахливий, потворний секрет, який зберігають – це те, що ми з Чаком маємо намір змінити", - заявила Джина.

‘Як зазначає видання, дедалі більше пацієнтів зі США та Великобританії заявляють про побічні ефекти таких ін’єкцій. Офіційна медицина ж заявляє про відсутність довгострокових досліджень, котрі б довели, що гадоліній дійсно такий небезпечний.

Фото з Instagram Норріса 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів