Роману Поланскі закидають спробу зґвалтування

13 листопада 2017, 16:58

Режисер Роман Поланскі, перебуваючи під дією наркотиків, двічі намагався зґвалтувати актрису Меллорі Міллет (Джонс). Принаймні, така її версія.

Інциденти, про які розказала 77-річна Міллет, буцімто мали місце в 1970-му році, незабаром після трагічної загибелі дружини режисера, Шерон Тейт.

Про це пише The Sun.

Зі слів Меллорі, її запросили на вечерю спільні з Поланскі друзі, спитавши, чи не заперечуватиме вона проти його товариства. Причому її попередили, що згорьований режисер перебуває під дією ЛСД.


Сталося так, що Міллет і Поланскі лишилися наодинці в його квартирі, і коли жінка захотіла піти, він на неї накинувся.

Ще одне звинувачення проти Поланскі

"Коли я спробувала піти, він мені не дозволив, він спробував зґвалтувати мене, дуже, дуже люто", - поділилася вона.

Як розказує Меллорі, невисокий на зріст режисер виявився дуже сильним, але їй вдалося видертися з його рук та втекти.

Згодом акторка ще раз перетнулася з Поланскі, і він перепросив за свою поведінку – а потім знову спробував її зґвалтувати. Та вона знову втекла.

"Коли він уперше підкотив до мене, а я відмовила, він просто не міг у це повірити – ніби думав "Я ж великий Роман Поланскі, як ти смієш казати мені "ні". Він був дуже пихатим", - зазначила Міллет.

Меллорі, котра зіграла епізодичну роль у комедії "Тутсі", пояснює, що не пішла до поліції, бо не мала доказів, і їй би не повірили. Та вона все своє життя чекала, коли Поланскі відповість перед законом за те, що зробив. На думку жінки, Поланскі заслужив на те, щоби стати ізгоєм та бути вигнаним із Американської академії кіномистецтва, і не має значення, що йому вже 84.

Нагадаємо, нещодавно проти Поланскі висунули кілька звинувачень у розбещенні неповнолітніх. Як відомо, сам режисер покаявся лише в одному діянні – зґвалтуванні 13-річної Саманти Геймер у 1977-му.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів