Поланскі звинувачують у розбещенні 10-річної дівчинки

23 жовтня 2017, 14:51

Франко-польський режисер Роман Поланскі знову в центрі скандалу. Цього разу проти 84-річного кіномитця виступила американська художниця Маріанна Бaрнард.

Жінка стверджує, що Поланскі домагався її, коли їй було лише 10 років, пише The Sun.

Це буцімто сталося під час фотосесії на пляжі в 1975-му році. Тоді ще 10-річну Маріанну Роман Поланскі спершу попросив зняти одяг, потім верхню частину купальнику, а потім і нижню.

"Я мала бути в бікіні, і я думала, що це модельна зйомка", - пригадує жінка, котру на фотосесії супроводжувала мама.


"Спочатку він (Поланскі) сфотографував мене в бікіні... Тоді він сказав зняти верх купальника, для мене це було комфортно, оскільки мені було всього 10, і я часто бігала без верха купальника. Але тоді він схотів, щоб я зняла й свої плавки - от тоді я почувалася дуже незручно", - зауважила Маріанна.

Художниця додає, що саме тоді відзначила, що її мама десь поділася і вони з Поланскі наодинці.

Поланскі і Вайнштейн - кінобоси, котрих звинувачують у сексуальних домаганнях

Жінка запевняє, що історія з режисером мала величезний вплив на її життя - вона досі страждає від посттравматичного стресового розладу та клаустрофобії.

Маріанна Барнард пояснила, чому лише тепер вирішила розповісти про розбещення з боку Поланскі. Мовляв, секс-скандал з продюсером Гарві Вайнштенойм підштовхнув її розкрити й свою історію.

"Я відчувала страшне протиріччя стосовно того, що замовчувала увесь цей час, а всі ці жінки сміливо йдуть вперед", - зауважила вона.

"Навіть якщо це ставить мене в дуже незручне, навіть небезпечне становище, з моєю мамою і Поланским та іншими людьми, які брали участь у цьому, але я більше не можу мовчати", - додала художниця.

Як відомо, це вже не перша жінка, котра звинувачує Романа Поланскі у сексуальних домаганнях.

Нещодавно із заявою проти режисера до швейцарської поліції звернулася колишня німецька актриса Ренате Лангер. Вона запевняє, що Поланскі зґвалтував її, коли їй було 15 років.

Нагадаємо, Роман Поланскі втік з США після визнання сексу з неповнолітньою 13-річною дівчиною Самантою Геймер і перед винесенням вироку в 1978-му році. Тоді йому світило 50 років в'язниці.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів