Ґал Ґадот проголосили "Диво-Жінкою року"

14 листопада 2017, 16:34

Ізраїльська аторка Ґал Ґадот стала одним із чотирьох героїв грудневого випуску журналу GQ, причому єдиною серед них жінкою.

"Героями Америки", а також "Чоловіками року" стали спортсмени Колін Капернік і Кевін Дюрант та телеведучий Стівен Кольберт. Ґадот же назвали "Диво-Жінкою", на честь її відомої кіногероїні.

До слова, подейкують, що Ґал пішла на принцип та навідріз відмовилася зніматися в продовженні екранізації коміксів, якщо в роботі над картиною братиме участь режисер Бретт Ратнер. Як відомо, його компанія RatPac-Dune Entertainment співпрацювала з Warner Bros. під час створенні першого фільму, пише New York Post.

Thank you @gq for making me your Woman of the Year! 🙅🏻💃🏻 📸: @cassblackbird

Допис, поширений Gal Gadot (@gal_gadot) Лис 13, 2017 о 10:12 PST

Зі слів джерела в Голлівуді, Ґадот дуже близько до серця сприйняла історію зі звинуваченнями Ретнера в домаганнях і не бажає, щоби франшиза приносила прибуток такій людині.


"Вона вперта і відстоює свої принципи. А ще вона знає, що найкращий спосіб ударити по таких людях, як Бретт Ретнер, це вдарити по їхньому гаманцю. А також вона знає, що Warner Bros. має бути на її боці в цьому питанні. Вони не можуть знімати фільм, в основі якого лежить ідея емансипації, частково фінансуючи його коштом чоловіка, звинуваченого в сексуальному переслідуванні жінок", - зазначило джерело.

Нагадаємо, кілька акторок звинуватили Ретнера в домаганнях та насильстві. Від співпраці з режисером уже публічно відхрестився Джаред Лето.

Фото з Instagram Ґадот

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів