"Ніколи не була фітоняшею": 43-річна Кейт Мосс розкрила секрети здоров'я та краси

16 листопада 2017, 15:30

Британська супермодель Кейт Мосс із віком нарешті потоваришувала зі спортом та здоровим харчуванням, але досі категорично не сприймає соцмережі.

Про правила свого повсякденного життя красуня розказала The Guardian.

Як зізнається Мосс, вона намагається їсти здорову їжу. Щоправда, готувати самостійно в неї, через брак часу, виходить не так часто, як вона б хотіла.

"Я справді насолоджуюся їжею, справжньою їжею, але стараюся харчуватися правильніше, ніж раніше. Гадаю, коли стаєш старшою, то просто мусиш це робити. Як я була молодша, то була така невибаглива, що не мала про що турбуватися. А тепер я їм не все підряд", - поділилася вона.


"Це очевидно, коли їси всяке таке жирне, то шкіра не виглядає здоровою. Я дійсно помітила покращення, відколи більше звертаю увагу на їжу – зокрема їм салати і всяке таке – я ніколи насправді не їда салатів. А тепер я соки вижимаю!", - похвалилася Мосс.

Підхід Кейт до догляду за обличчям такий: "треба, щоби було ефективно та швидко". В робочі та в вихідні дні вона робить одне й те саме: очищує, наносить сироватку та зволожуючий засіб. А ще вона намагається не засинати, не змивши макіяж. Час від часу Мосс може полежати з якоюсь маскою на обличчі, як дивиться телевізор.

Мосс полюбила здорову їжу

Зі слів Мосс, її пристрастю є макіяж, і вона бавиться з косметикою навіть у ті дні, коли не має зйомок.

"Я ніколи не була фітоняшею чи кимось таким", - зізналася Кейт.

Спортзал для неї завжди був мукою, але нещодавно зірка таки "втяглася" і навіть стала отримувати задоволення від спорту.

"Я чесно втратила дюйм (2,5 сантиметра) на талії за 10 днів", - заявила вона.

А от чого Мосс категорично не сприймає, так це соцмереж.

"Соцмедіа – це просто не для мене. Ніколи це мені не подобалося – все це "подивіться на мене!". Для мене чим більша приватність, тим краще, а не казати людям, де я і що роблю. Усе це суперечить тому, чого я хочу. Припускаю, що це змушує людей більше тобою цікавитися, не знаю, але я точно не роблю цього з цією метою. Це не план гри. Я просто маю жити за моїми власними правилами", - підсумувала Кейт.

Нагадаємо, подейкують, 43-річна Мосс рішучо взялася за власне здоров'я, щоби встигнути народити дитинку від свого коханого, фотографа Ніколая фон Бісмарка.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів