Наталі Портман про домагання: Я маю сотню таких історій

21 листопада 2017, 13:39

Актриса Наталі Портман, до котрої, завдяки стрічці "Леон", гучна світова слава прийшла ще у ніжному підлітковому віці, заявила, що було чимало випадків, коли її домагалися або дискримінували за статевою ознакою.

На щастя, до справжнього сексуального нападу жодного разу не дійшло. Але сама Портман у юні роки свідомо уникала ролей "Лоліт".

Про це пише Contact Music.

"Коли я почула, як усе це (скандальні випадки харасменту в Голлівуді) виходить назовні, я подумала, отакої, мені так пощастило, що зі мною такого не було. А потім, поміркувавши, я подумала, добре, на мене справді ніколи не нападали, точно і, але ж над чим би я не працювала, я зазнавала якоїсь дискримінації або харасменту", - поділилася Портман.


"Почавши з того, що в мене немає подібної історії, я прийшла до того, що подумала, о, чекайте-но, я маю 100 таких історій. І, гадаю, в багатьох людей підсумки такі самі, щодо речей, які ми сприймаємо як належне, ніби це – частина процесу", - зазначила вона.

Наталі пригадала один інцидент, коли вона летіла в приватному літаку з продюсером, котрий мав чіткий намір із нею переспати.

"Нічого не сталося. На мене не напали. Я сказала: "Я почуваюся некомфортно в цій ситуації", і до моїх слів поставилися з повагою, але то було дуже неправильно. Було вкрай неприйнятно, то була маніпуляція. Я злякалася", - пригадала вона.

На думку Портман, існує ще одна важлива проблема – коли жінкам, які бажають захистити себе від неправильного ставлення, доводиться штучно себе обмежувати та применшувати.

"Був період, коли я неохоче погоджувалася на сцени поцілунків, сексуальні сцени. Бо через мої перші ролі реакцією людей у рецензіях було б називати мене "Лолітою" і всяке таке, а я цього боялася", - зізналася актриса.

Нагадаємо, раніше Наталі Портман звертала увагу на нерівність платні в Голлівуді. Зі слів зірки, різниця між гонорарами акторів та актрис "скажена".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів