Шарапова вплуталася в скандал із шахрайством у Індії

21 листопада 2017, 17:24

Ім'я тенісистки Марії Шарапової потрапило на перші шпальти індійської преси не у зв’язку з її спортивними досягненнями, а через гучну справу про шахрайство.

Спортсменка була обличчям компанії Homestead Infrastructure Development, котра обіцяла звести елітний житловий комплекс у місті Ґурґаон до 2016-го року. Цього так і не було зроблено, хоча люди повкладали у житло мільйони доларів.

Поліція почала розслідування, пише The Daily Mail із посиланням на AFP.

Шараповій закидають участь у будівельній афері

Повідомляється, що Марія особисто приїжджала до Індії в 2012-му році та рекламувала майбутній житловий комплекс., котрий мав називатися на її честь - Ballet by Sharapova.


"Будь-хто з селебріті, хто рекламує якийсь продукт, технічно стає агентом цієї компанії. Ніхто не інвестував би в цей проект, якби там не було імені Шарапової", - наголосив адвокат, який представляє позивачів.

Нагадаємо, через допінговий скандал у 2016-му році з Марією розірвали рекламні контракти такі відомі компанії, як "Nike", "Tag Heuer" та "Porsche". А ще вона перестала бути послом доброї волі ООН. Та всі ці прикрості не завадили Шараповій увійти до списку найбагатших жінок Росії. Торік її статки оцінили в 260 мільйонів доларів.

Фото з Instagram Шарапової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів